Voordelen van een tafelgoochelaar

Als het aankomt op de allerleukste goochelshows kunnen we een verdelingen maken. Er zijn echte show illusionisten, en er zijn tafelgoochelaars. In tegenstelling tot wat veel mensen denken zitten er echt enkele hele grote verschillen tussen deze soorten artiesten. De meeste mensen die op zoek zijn naar een leuke toevoeging voor hun evenement of feest zullen tafelgoochelaar willen. Vandaag laat ik, De Biergoochelaar, zien welke voordelen een tafelgoochelaar heeft!

bierproeverij biergoochelaar

Wat is een tafelgoochelaar?

Een tafelgoochelaar is de heer en meester als het aankomt op close up magie. Table-Magic vindt plaats binnen een paar centimeter van de mensen in de zaal, er is dan ook veel interactie tussen de gasten en de tafelgoochelaar. Omdat het publiek de tovenaar vaak omringt, wordt er uiterste zorgvuldigheid in acht genomen om toch nog de trucs uit te voeren zonder dat iedereen ze gelijk doorheeft. Van oudsher wordt close-up magie veel gebruikt bij bijeenkomsten en evenementen, het is namelijk een effectieve manier om de aandacht te vragen van het publiek. We hebben in Nederland nog relatief weinig tafelgoochelaars, vandaar dat De Biergoochelaar dan ook zo goed bekend staat. Over de jaren heen heb ik talloze feesten en evenementen voorzien van een unieke vorm van entertainment. Word jouw feest, evenement of bierproeverij de volgende op het lijstje?

Een tafelgoochelaar maakt van alles het podium

Het publiek bezoekt een theater om een goochelshow van een illusionist te bekijken. Ze nemen de beslissing om naar de voorstelling te komen. Met close-up magie daarentegen breng je de magie naar het publiek toe. Hierdoor is de locatie voor de trucjes erg anders. Met een show op het podium creëert de goochelaar een omgeving waarin de goocheltrucs in scène worden gezet. Close-up goochelaars passen daarentegen hun shows aan op de zaal. Dit zorgt ervoor dat er niets meer achter de schermen kan gebeuren. Het is veel dichterbij, hierdoor kom je beter in aanraking met de wereld van de magie. Door van heel de zaal een podium te maken zal de tafelgoochelaar zorgen voor een waar spektakel.

Bekijk alle ACTS↓

“ERVAAR”

TAFELGOOCHELEN

De Biergoochelaar loopt tijdens uw evenement van tafel naar tafel en laat daarbij iedereen met verbazing achter.

bierkratje biergoochelaar ervaar
Ervaar meer.
Foto bubbel bierglas

“PROEF” Bierproeverij

Proef meer.
bubbel bierkar xl

“ONTDEK”

Festival Act

Ontdek meer.
Bubbel ladderzat

“LADDERZAT” Specialiteit

Lees meer.

De tafelgoochelaar trekt echt de aandacht

Close-up goochelaars trekken de aandacht van de groep en houden dit vervolgens voor een lange tijd vast. Toeschouwers worden door het directe contact minder snel onderbroken, hierdoor raken ze dan ook minder snel afgeleid. Let er wel op dat het niet verstandig is om show te laten beginnen op het moment dat iedereen net zijn eten heeft, hier zitten de gasten niet op te wachten. Sociale vaardigheden spelen voor tafelgoochelaars een belangrijke rol, gelukkig zit dit bij De Biergoochelaar wel goed. Door de directe aandacht voor de gasten zal ik in staat zijn om iedereen zijn aandacht vast te houden. Dit is toch veel leuker dan ergens in een zaaltje naar een show op een podium kijken?

Tafelgoochelaars kunnen zich aanpassen aan ieder soort planning

Een groot voordele van een tafelgoochelaar ten opzichte van een reguliere goochelaar is het feit dat zij veel flexibeler zijn. Zo is het voor een tafelgoochelaar geen probleem om zijn planning aan te passen aan de hand van het weer. Want laten we eerlijk zijn, het weer is ons land nog wel eens onvoorspelbaar. Dit is Nederland, er kan van alles gebeuren. Goochelaars die aan de tafels werken kunnen altijd langskomen. Of je het feest nu buiten geeft of dat je toch ergens een zaaltje binnen hebt. Los van het weer kan ik mij altijd aanpassen aan de tijden voor het feest. Van de late uurtjes tot aan de vroegere shows, er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om uit te kiezen bij De Biergoochelaar. Een close-up magische voorstelling kan zo kort of zo lang zijn zoals je zelf wilt. Als er een groep is die van de magie houdt dan kunnen ze gewoon wat langer blijven hangen aan de tafel. Als een ander deel van de groep niet van de magie houdt ga ik gewoon door naar de andere tafel.

Het is niet zo stil, een tafelgoochelaar zorgt voor achtergrond geluid.

Iedereen weet wel dat je stil moet zijn bij een goochelshow op een groot podium. Voor in een theater maakt dit niet zoveel uit, echter is een ongemakkelijke stilte niet iets waar je op zit te wachten voor jouw feest of evenement. Als je een feestje geeft wil je een leuke en vrolijke sfeer, niet een sfeer waarin iedereen bang is om als eerste te spreken. Het boeken van een tafelgoochelaar is een geweldige manier om interactie aan te moedigen en om de sfeer van het feest te verhogen. Door het geluid op de achtergrond zullen de andere gasten zich veel beter op hun gemak voelen. Hierdoor praat iedereen een stuk makkelijk. Voor je het weet is iedereen gezellig aan het kletsen op het feest!

bierkratje sven bosch

Hier op de site vind je veel informatie over wat ik als Biergoochelaar voor je kan betekenen. Voor vragen kan je altijd bij mij terecht, stel deze dan ook gerust. Door te kiezen voor een tafel goochelshow van de Biergoochelaar ben je verzekerd van een hoop vertier en vermaak.

solexrace randentertainment festival

Vragen over prijzen of beschikbaarheid?

Vul hieronder je gegevens in. Ik beantwoord je zo snel mogelijk.