Tafelgoochelaar Brabant. De beste keuze die je kunt maken.

Hier op de site van deze goochelaar ben je aan het juiste adres voor alle mogelijke vormen van entertainment die zijn voorzien van een magisch randje. Als Biergoochelaar zet ik mij iedere dag weer in om mensen van onvergetelijke momenten te voorzien. Ik heb mij weten te specialiseren op het gebied van table magic. Precies: goocheltrucjes die aan de tafel worden uitgeoefend. Aangezien je waarschijnlijk interesse hebt in een unieke goochelshow (je bent hier niet voor niets beland), is het tijd om wat meer te vertellen over de Biergoochelaar. Na het lezen van dit artikel weet je precies waarom ik door velen de leukste tafelgoochelaar uit Brabant word genoemd!

goochelaar evenement entertainment

1. Een show vol met verbazing

Als tafelgoochelaar in Brabant weet ik maar al te goed dat magie mensen echt kan laten verbazen, vooral de trucjes die vlak voor iemand zijn ogen gebeuren. Tijdens de show zal ik er alles aan doen om heel het publiek te betrekken bij de wonderlijke wereld van de magie. Door een groot aantal verschillende trucs zullen er aardig wat monden open vallen van verbazing. Dat maakt een goochelshow dan ook zo leuk, het is eindelijk eens wat anders dan die standaard vormen van entertainment. Een goede tafelgoochelshow bevat veel variatie, maar hier kom ik straks op terug. Door een breed repertoire weet je zeker dat mensen een hele hoop blijvende herinneringen zullen hebben aan het feest.

2. Flexibel en efficiënt voor jouw feest

Een andere reden waarom mensen mij zo vaak boeken als rondlopende goochelaar in Noord-Brabant is het feit dat ik zeer flexibel werk. Ik pas mijn show altijd aan aan de mensen in de zaal en aan de feeling van het feest. Door mijzelf op de achtergrond te begeven of juist door de aandacht van de zaal te stelen zal je jouw feest geheel op rolletjes kunnen laten lopen. Geen gedoe meer met grote podiums en attributen, maar een goochelshow die zich door heel de zaal verspreid. Dat is wat de Biergoochelaar zo bijzonder maakt.

Bekijk alle ACTS↓

“ERVAAR”

TAFELGOOCHELEN

De Biergoochelaar loopt tijdens uw evenement van tafel naar tafel en laat daarbij iedereen met verbazing achter.

bierkratje biergoochelaar ervaar
Ervaar meer.
Foto bubbel bierglas

“PROEF” Bierproeverij

Proef meer.
bubbel bierkar xl

“ONTDEK”

Festival Act

Ontdek meer.
Bubbel ladderzat

“LADDERZAT” Specialiteit

Lees meer.

3. Professioneel te werk

Als het aankomt op toveren aan tafel zit er een erg groot verschil tussen een goochelaar met ervaring en een goochelaar die niet weet wat hij doet. Dit is dan ook de reden dat ik talloze cursussen volg en dat ik mij altijd weer blijf ontwikkelen op het gebied van de goocheltrucs. Door deze professionele insteek wordt het een onbegrijpelijke en unieke ervaring voor de gasten van het evenement. Laat je verbazen en waan je een weg door de magische wereld van de tafelmagie.

4. Brabantse café’s

Het aantal Brabantse café-s is niet op één hand tellen. Het aantal goochelaars daarentegen wel. Maar omdat het er zo weinig zijn is het soms nog moeilijker om een keuze te maken. Sven Bosch is de tafelgoochelaar in Brabant gespecialiseerd in optreden voor volwassenen. Ook zal de Biergoochelaar al zijn trucs in een ongedwongen stijl presenteren. Dit maakt het fantastisch voor het inzetten van de Biergoochelaar in Brabantse café’s en kroegen. Dus mocht jouw Brabantse pub of eet-café modern zijn, dan is het natuurlijk leuk als je een tafelgoochelaar uitkiest die presenteert met een bourgondisch randje!

5. Wat is een Biergoochelaar?

Deze vraag krijg ik erg vaak. De Biergoochelaar is tenslotte een zelf verzonnen concept. Deze act is eigenlijk geïnspireerd op andere vormen van entertainment. Ik vond het zelf enorm vanzelfsprekend dat iedere goochelaar naar mensen toe loopt en zijn act uitvoert. Ik wou hier een andere wending aan geven. En dat heb ik gedaan. Bij mijn meest geboekte act “Ervaar” kunnen mensen namelijk tijdens de act een exclusief Biergoochelaar-biertje winnen door middel van een rad van fortuin! Hierdoor wordt de introductie aan tafel ook heel anders en dit is het meest cruciale tijdens tafelgoochelen.

Het verschil is als volgt: stel je staat op een evenement en er komt een goochelaar aan tafel en hij vraagt of je een kaart wil pakken. Door deze manier van introductie is het enigste interactie moment afhankelijk van één persoon die meedoet met de truc. Bij de Biergoochelaar ontstaat de interactie al bij de introductie: “wie hier heeft er zin om een verrukkelijk biertje te winnen!” Iedereen zegt natuurlijk: “Ja, ik wil dat biertje wel!”. En vanuit dit punt krijgen mensen de meest waanzinnige magische ervaring!

bierkratje sven bosch

6.Variatie in repertoire

In een vorig blogartikel heb ik al wat geschreven over tips tijdens het boeken van een goochelaar. Dit artikel kun je HIER volledig lezen. Maar een van de cruciale dingen wat veel verschil maakt binnen de goochelaars is het repertoire. Iedere goochelaar heeft een brede kennis van trucs, maar ze treden natuurlijk het liefste op met trucs die ze zelf het leukste vinden. Hierdoor ontstaat het risico dat je bijvoorbeeld een card-shark goochelaar boekt, een goochelaar die alleen kaarttrucs laat zien. In het algemeen vinden mensen een tafelgoochelaar met gevarieerde trucs leuker dan 5 kaarttrucs achter elkaar. Gasten zien liever maar één kaarttruc gevolgd door bijvoorbeeld een munt-truc en en truc met een persoonlijk bezit.

Iedere goochelaar heeft ooit wel eens de vraag gekregen: kun je ook iets anders laten zien behalve kaarttrucs/munttrucs/et cetera? Bij mij is dit gebeurd toen ik een jaar of 15 was en mijzelf helemaal aan het verdiepen was in kaarttrucs. Sinds dat moment heb ik al mijn kaarten weggedaan en zo een gevarieerd mogelijk repertoire opgebouwd. Gelukkig heb ik tot op de dag van vandaag nooit meer die vervelende vraag gehad!

Contact opnemen

Wellicht ben je al helemaal overtuigd om ook een afspraak te maken met mij als tafelgoochelaar in Brabant. Door te kiezen voor een goochelshow zal je jouw evenement, feest of beurs kunnen voorzien van een bijzonder element. Maak je klaar voor een show waar jouw gasten voor een lange tijd aan terug zullen denken. Van het laten verdwijnen van spullen tot aan de meest unieke soorten trucs, alles komt voorbij tijdens een goochelact van de Biergoochelaar. Neem snel contact op met mij voor meer informatie!

solexrace randentertainment festival

Vragen over prijzen of beschikbaarheid?

Vul hieronder je gegevens in. Ik beantwoord je zo snel mogelijk.