Hoe de leukste table magic boeken

Wanneer je jouw evenement of feest bijzonder wilt maken zal je er goed aan doen om te zorgen voor voldoende entertainment. Of je nu jong of oud bent, entertainment is altijd leuk voor op een feest. Eén van de dingen die altijd weer voor een hele bijzondere ervaring zal zorgen is table magic. Door te kiezen voor table magic zullen al jouw gasten letterlijk op de eerste rij zitten voor de goochelshow. De goochelaar loopt rond door de zaal en door het publiek, zo wordt iedereen op een goede manier betrokken. Vandaag laten wij je zien waar je op moet letten bij het boeken van een goede goochelaar.

onmogelijke truc

1. Zoek een goochelaar met ervaring

Zorg ervoor dat je een goochelaar kiest met veel ervaring in table magic. Dit betekent dat hij of zij het vermogen en de vaardigheden heeft om een publiek vast te houden. Sven Bosch (de Biergoochelaar) heeft hier een tijd geleden een artikel over geschreven in een krant. Bij de Biergoochelaar weet je bijvoorbeeld zeker dat je hiermee te maken hebt. Voor diverse acts heb ik namelijk verschillende prijzen mogen ontvangen tijdens kampioenschappen.

2. Lees de reviews van de goochelaar

Een goede goochelaar zal op zijn site uitstekende reviews hebben van tevreden klanten. Lees zeker even de verhalen van anderen door om zo een beeld te krijgen over wat voor soort table magic je kunt verwachten en wat de redenen zijn dat je die goochelaar in moet huren. Je kunt het ook altijd even aan de goochelaar zelf vragen. Hij of zij zal u graag in contact brengen met voorgaande klanten.

Bekijk alle ACTS↓

“ERVAAR”

TAFELGOOCHELEN

De Biergoochelaar loopt tijdens uw evenement van tafel naar tafel en laat daarbij iedereen met verbazing achter.

bierkratje biergoochelaar ervaar
Ervaar meer.
Foto bubbel bierglas

“PROEF” Bierproeverij

Proef meer.
bubbel bierkar xl

“ONTDEK”

Festival Act

Ontdek meer.
Bubbel ladderzat

“LADDERZAT” Specialiteit

Lees meer.

3. Bekijk foto’s of video’s van de goochelaar

Je moet ergens op de site wel foto’s of video’s van de goochelaar kunnen vinden. Kijk hoe hij of zij omgaat met het publiek. Hoe reageren ze op het optreden van de goochelaar? Zien mensen er vermaakt en geïnteresseerd uit, of zien ze er eerder verveeld of zelfs beschaamd uit? Dit is een super belangrijke stap bij de afweging welke goochelaar jij wilt inschakelen voor jouw table magic. Kijk ook even hoe een goochelaar ter werk gaat en kijk welke goochelaar jou het meeste aanspreekt.

Hier nog een gouden tip! Bekijk de instagram van de goochelaars. Een website onderhouden vereist veel werk daarom zullen veel foto’s vaak verouderd zijn. Kijk daarom op instagram, dit wordt vaak wekelijks bijgehouden.

4. Zoek uit wat voor soort table magic je gaat boeken

Het is verstandig om te bekijken wat voor soort table magic je kunt verwachten. Is het mogelijk de trucjes aan te passen aan de hand van de locatie? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de borrelreceptie, rond de tafels tijdens een bruiloft of na de maaltijd voor een bedrijfsfeest. Daarnaast is het verstandig om te bekijken wat voor soort trucjes het zijn. Gaat het alleen om kaarttrucjes of zijn er meer dingen die je kunt verwachten? Dit is erg belangenrijk! Iedere goochelaar heeft het namelijk een keer mee gemaakt: “kun je ook iets anders”. Dit is een stille hint voor: we zijn de kaarten beu. Ik heb dit gehad toen ik net begon met goochelen en alleen kaart-trucs deed. Meteen toen ik dit hoorde heb ik een ander, gevarieerd repertoire opgebouwd. Gelukkig heb ik op de dag van vandaag nooit meer deze stille hint gehad.

publiek enthousiast

5. Check het prijskaartje voor de act

Het is verstandig om te controleren of een goochelaar en zijn act binnen je kostenplaatje passen. Let er wel op: voor een goede, professionele act ben je nu eenmaal iets meer kwijt dan een hobby-goochelaar of -mentalist. Gelukkig zijn de tarieven van de Biergoochelaar zo laag dat je nergens over mag klagen. Ik bied daarom ook de beste prijs/kwaliteit verhouding van de Benelux. Ik kan ook garanderen dat ik de voordeligste full-time goochelaar ben op dit moment.

Hoe kom je dan zo voordelig? Deze goochelaar zal wel niet goed zijn.. Goochelen is een kunstvorm maar aangezien ik nog vrij jong ben moet ik concurreren tegen de volwassen goochelaars die al jaren lang een vast netwerk hebben. Aangezien ik nog aan het groeien ben qua netwerk kan ik mijn acts op een voordeligere prijs aanbieden!

contact opnemen!
solexrace randentertainment festival

Vragen over prijzen of beschikbaarheid?

Vul hieronder je gegevens in. Ik beantwoord je zo snel mogelijk.