Over de Biergoochelaar

Sven Bosch

Sven heeft een rijke geschiedenis als het gaat om de entertainmentbranche. In het begin van 2017 kreeg hij een uniek idee: entertainment combineren met bier!

In 2017 is daardoor ook “de Biergoochelaar” ontstaan. Sven heeft al zijn kennis van goochelen, mentalisme en close-up magic samengenomen, en dit in een bijzonder jasje gestoken. Alles wat Sven doet tijdens een optreden heeft als rode draad bier. Zo doet hij bijvoorbeeld trucs met bierflessen en -doppen, afschuimers en bierviltjes. Maar natuurlijk kun je ook klassieke trucs verwachten met kaarten, munten en ballen.

Naast het feit dat veel van zijn trucs bier-gerelateerd zijn, heeft de Biergoochelaar nóg iets wat hem onderscheidt van andere goochelaars. En dat zijn zijn opvallende, handgemaakte Rad van Fortuin, bierkarren en barretjes. Deze neemt hij (afhankelijk van de act) mee om een complete ervaring te geven.

beschikbaarheid controleren

Dat goochelen in het bloed van Sven Bosch zit, is lastig te ontkennen! Hij heeft namelijk in 2020, in het midden van de Coronacrisis, de deuren van zijn eigen goochelwinkel geopend! Hier verkoopt hij honderden goocheltrucs, boeken en DVD’s en geeft hij zelfs de bekendste goochelaars van Nederland advies over goocheltrucs. Daarnaast is Sven Bosch binnen de goochelwereld behoorlijk bekend om zijn eigen productielijn: Vorst&Bosch. Deze eigengemaakte producten worden over de hele wereld verkocht in liggen in de handen van de grootste namen in de goochelindustrie.. 

Waarom kiezen voor de Biergoochelaar?

Er zijn talloze voordelen die de Biergoochelaar biedt in opzichte van andere biersommeliers en goochelaars. Hier onder staan een paar voordelen genoemd. Nog niet overtuigd? Neem gerust contact op, zodat Sven jou persoonlijk kan overtuigen!

De Biergoochelaar is een zelfbedacht concept en hierdoor uniek. Er is geen enkele goochelaar in de wereld die goochelt op dezelfde manier als Sven: gezellig, verbazend en natuurlijk met heel veel bier!

Sven heeft in zijn goochel-carrière al verschillende prijzen mogen ontvangen, waaronder prijzen voor tafelgoochelen en straatgoochelen.

Voor onverwachte kosten staan is geen pretje. Daarom worden bij de Biergoochelaar geen extra kosten in rekening gebracht zoals reiskosten of voorbereidingskosten.

Naast het feit dat Sven Bosch al meer dan 10 jaar goochelt, heeft hij ook in 2020 zijn eigen goochelwinkel geopend! Hij adviseert nu dus zelfs bekende goochelaars! Aan ervaring dus écht geen tekort!

Benieuwd geworden? www.premiummagic.nl 

Door zijn vier verschillende acts is de Biergoochelaar op bijna ieder evenement neer te zetten. De Biergoochelaar brengt uw evenement graag naar een hoger niveau met goochelen, mentalisme, zakkenrollen en close-up magic.

Bij de Biergoochelaar bent u bij het juiste adres wanneer u advies wilt over de meest geschikte act voor op uw evenement. Sven denkt graag mee en helpt u graag bij uw keuzes.

Het bekende “Rad van Fortuin” van de act “ERVAAR” is door Sven zelf ontworpen en gemaakt. Het Radje geeft een enorme leuke wending aan de act en is alleen bij de Biergoochelaar te boeken. Uniek dus!

Proef de sfeer…

publiek reageerd
randentertainment festival
Meer sfeer proeven