Het inhuren van een tafelgoochelaar

Er zijn talloze manieren waarop je in staat bent om jouw feest of evenement naar het volgende niveau te tillen. Je kunt een live band boeken, je kunt een DJ laten draaien maar je kunt ook kiezen voor een tafelgoochelaar. Een tafelgoochelaar inhuren bij de Biergoochelaar staat gelijk aan een hele hoop plezier en verbazing. Ik zorg ervoor dat je een feest zult beleven waar je voor jaren lang aan terug zult denken. Het is tijd om je eens wat meer te laten zien over het inhuren van een tafelgoochelaar. Waarom zou je een tafelgoochelaar inhuren? Wat gebeurt er tijdens de show? Op al deze vragen zullen we je antwoord geven, lees dus maar snel verder om meer te weten te komen!

publiek reageerd
contact opnemen!

Wat is een tafelgoochelaar?

Je denkt misschien dat dit wel een hele makkelijke vraag is, echter zie ik nog altijd dat mensen niet weten wat een tafelgoochelaar nu precies is. Een tafelgoochelaar is iemand die aan de tafels op het feest bepaalde trucjes zal vertonen. Hij neemt dan ook echt plaats aan de tafel. Dit zorgt ervoor dat je veel meer contact hebt met de mensen op het feest, ik ga namelijk altijd van tafel naar tafel. Aan tafel doe ik allerlei kleine trucjes die jouw gasten zullen verbazen. Doordat ik tijdens het feest rondloopt door de zaal zal het een stuk levendiger worden dan normaal gesproken bij een goochelshow. De trucjes duren niet al te lang, hierdoor blijft de vaart er lekker in zitten. Welke trucjes komen er dan voor tijdens de show? Dat kan ik natuurlijk niet zeggen, een goochelaar verklapt immers nooit zijn trucs!

Klein of groot feest, het maakt niet uit

Het maakt echt niet uit of je een groot of een klein feest wilt organiseren, een portie magie kan nooit kwaad. Daar komt dan ook bij dat het voor de kleine feesten een goede manier is om te zorgen voor een gezellige sfeer. Het is zelfs leuker om het in een beperkt gezelschap te doen. Hierdoor kan je namelijk meekijken met alle trucjes die ik uitvoer aan de tafel bij mensen. Wanneer het een te grote zaal is zal je maar een beperkt aantal trucjes zien, dit is dan ook wat minder leuk. Je wilt namelijk het liefst heel de avond jezelf verbazen over de vraag hoe ik die dingen toch laat verdwijnen!

Bekijk alle ACTS↓

“ERVAAR”

TAFELGOOCHELEN

De Biergoochelaar loopt tijdens uw evenement van tafel naar tafel en laat daarbij iedereen met verbazing achter.

bierkratje biergoochelaar ervaar
Ervaar meer.
Foto bubbel bierglas

“PROEF” Bierproeverij

Proef meer.
bubbel bierkar xl

“ONTDEK”

Festival Act

Ontdek meer.
Bubbel ladderzat

“LADDERZAT” Specialiteit

Lees meer.

De voordelen van een tafelgoochelaar inhuren

Een tafelgoochelaar inhuren brengt echt ontzettend veel voordelen met zich mee voor alle mogelijke soorten feesten. Om het je net even wat makkelijker te maken hebben we hieronder de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet, zo weet je precies waarom ook jij een tafelgoochelaar moet inhuren voor je feesten of evenementen:

• Het is voor iedereen leuk

Dit is echt het grootste voordeel van een tafelgoochelaar voor jouw feest of evenement. Aangezien ik langs alle tafels zal gaan zal iedereen die aanwezig is op het feest in contact komen met de wereld van de magie. Ik zorg ervoor dat iedereen betrokken wordt, dat maakt het dan ook zo leuk. Bij een normale goochelshow op een podium zullen de mensen achterin de zaal niet zoveel van de act meekrijgen. Dit is zonde natuurlijk, ook zij willen een leuke tijd beleven op het feest. Bij een tafelgoochelaar heb je dit probleem niet meer, ik maak namelijk geen gebruik van een podium. Sterker nog, ik zie heel de zaal als mogelijke podium. Dit maakt een tafelgoochelaar voor iedereen die aanwezig is super leuk.

• Je zorgt voor een gezellige sfeer

Een tafelgoochelaar inhuren zal zorgen voor een gezellige sfeer, dit is nu eenmaal een feit. Goochelshows zorgen ervoor dat iedereen wat losser wordt. Geen zure gezichten meer, alleen maar lachende mensen. Dit zorgt ervoor dat het feest voor een lange tijd gezellig zal blijven. Op die manier voorkom je dat het feest als het ware inzakt naarmate de avond verstrijkt. Voor je het weet loopt het feest alweer in de late uurtjes.

• Geschikt voor jong en oud

Daarnaast is het ook nog eens zo dat een tafelgoochelaar inhuren voor zowel de jonge als de oude gasten leuk zal zijn. Dit is vaak het onderdeel waar veel mensen bij het organiseren van een feest de mist in gaan. Ze zorgen of voor teveel entertainment voor de jeugd, of voor te weinig. Door te kiezen voor een tafelgoochelaar zal je een optimale balans aanbrengen voor het feest. De jeugd heeft iets om te zien en zullen zo een stuk rustiger zijn. En de volwassenen? Ook die zijn wel in voor een grote portie met magie en tovenarij!

• Mensen zullen het herinneren

Herinneringen aan leuke feestjes blijven alleen maar bij als het feest écht bijzonder was. Door een Biergoochelaar in te huren zal je dit zeker lukken. De trucjes zorgen ervoor dat je voor een lange tijd met verbazing na zal denken hoe dat toch kan. Daarnaast is het net even wat anders dan de standaard vormen van entertainment voor op een feest. Door out of the box te denken en door het een keer helemaal anders aan te pakken zal je een feest op poten zetten wat voor een lange tijd bij zal blijven. En zeg nou zelf, is dit niet een van de belangrijkste dingen als het aankomt op het organiseren van een leuk feest?

Hoe gaat het in zijn werking?

Goed, nu je weet wat de voordelen zijn van een tafelgoochelaar inhuren is het tijd om te bekijken hoe het allemaal in zijn werk gaat. De eerste stap is natuurlijk het checken van de beschikbaarheid. Door mij te contacteren zal je in een keer zien of ik de komende tijd vrij heb om jouw feest van de leukste vorm van entertainment te voorzien. Ik ben altijd erg flexibel als het aankomt op de planning, dit zorgt er dus voor dat je net even wat meer zekerheid hebt voor jouw feest of evenement. Wanneer we de datum hebben vastgesteld is het tijd om te bekijken wat voort soort act je graag terug zou willen zien op jouw feest. Wanneer ik aankom op de plaats van bestemming ga ik gelijk aan de slag om alles voor te bereiden. Aangezien ik toch van tafel naar tafel zal gaan zal dit wel meevallen, hierdoor kan ik lekker snel van start. Voordat je het weet begint het rad van fortuin met draaien en zit iedereen met verbazing te kijken naar de leukste trucjes!

Waarom kiezen voor De Biergoochelaar?

Er zijn verschillende redenen waarom je bij De Biergoochelaar aan het juiste adres bent voor alle mogelijke soorten van entertainment en magie. Op de eerste sta ik bekend om mijn persoonlijk insteek. Ik denk altijd na over de manier waarop we het feest zo goed mogelijk kunnen organiseren. Daarnaast is het zo dat ik heel veel waarde hecht aan onze afspraken. Mij zal je nooit iemand zien afbellen, ik ben altijd op het feest om iedereen te voorzien van de leukste goochelacts. Tevens is het zo dat je bij De Biergoochelaar niet te maken krijgt met reiskosten, op die manier vallen de kosten voor de show erg laag uit. Dit maakt het zelfs voor de mensen met een beperkt budget toch nog mogelijk om het leukste feest ooit neer te zetten. Neem snel contact met mij op om er achter te komen wat de tarieven zijn voor de show, zo krijg je gelijk inzage in het totaalplaatje voor het inhuren van mij als tafelgoochelaar

Foto Festyland 2017

Ook een tafelgoochelaar inhuren?

Een andere reden waarom ik met De Biergoochelaar een leuke toevoeging ben voor ieder soort feest is het feit dat mijn acts diverse prijzen hebben gewonnen. Deze awards laten zien dat het tenminste trucjes zijn die mensen niet door zullen hebben. Heel de grap is er natuurlijk af als iedereen kan zien hoe een trucje in elkaar zit. Door te kiezen voor De Biergoochelaar ben je op ieder moment van het feest in een staat van verbazing. Dit maakt het dan ook zo leuk. De trucjes mogen dan simpel zijn, het zijn wel trucjes waar je voor een erg lange tijd aan terug zult denken. Wil je deze leuke trucjes ook in real life zien dan raad ik je zeker aan om vandaag nog een afspraak in te plannen.

Prijswinnende acts voor jouw feest

Hier op de site zal je alle informatie vinden die van belang is bij het inhuren van een tafelgoochelaar. Ik sta altijd voor je klaar om je van antwoord op je vragen te voorzien, maak dan ook zeker gebruik van de chatfunctie op de site. Neem zeker even een kijkje bij de reviews van voorgaande klanten. Door je in te lezen in de verhalen van anderen kan je precies zien wat je van een tafelgoochelaar inhuren kunt verwachten. Je zal zien dat het voor veel mensen dé leukste toevoeging voor de feesten is die ze ooit hebben geboekt. Hier op de site kan je nog veel meer vinden, van verdere uitleg over de acts tot aan de leukste voorbeelden van entertainment vormen. Hopelijk zie ik jou binnenkort terug bij het organiseren van het leukste feest wat je ooit zal hebben meegemaakt!

contact opnemen!
solexrace randentertainment festival

Vragen over prijzen of beschikbaarheid?

Vul hieronder je gegevens in. Ik beantwoord je zo snel mogelijk.