Een goochelaar boeken?

Bij de Biergoochelaar krijg ik nog wel eens de vraag wat voor gelegenheden er in aanraking komen voor een goochelact. Veel mensen denken dat een goochelact alleen leuk is voor kinderen. Maar niets is minder waar, het is namelijk een vorm van entertainment die voor iedereen leuk is om te bekijken. Nou lijkt de Biergoochelaar mij niet een ideale combinatie met kinderen. Want vergeet niet Nix18! In dit artikel laat ik je enkele gelegenheden zien die ideaal zijn om te combineren met een goochelact. Dit stelt je in staat om alle gasten een super leuke tijd te bezorgen, dat is nu eenmaal wel de bedoeling!

1. Het leukste entertainment op een Bruiloft?

Een bruiloft is dé ideale gelegenheid voor het boeken van een goochelact. Bij een bruiloft is het namelijk zo dat een groot deel van de mensen aan tafel zal zitten. Om te voorkomen dat de sfeer inzakt en dat iedereen vroeg naar huis gaat is het verstandig om een goede goochelaar te zoeken. De goochelaar zorgt ervoor dat alle mensen een leuke tijd beleven, hierdoor krijgen ze weer een hoop nieuwe energie. Dit maakt het een stuk makkelijker om mensen een lach op hun gezicht te toveren. Zo is de dag niet alleen leuk voor de aanstaande bruiden, maar ook voor alle andere gasten. Ook zullen jouw gasten jullie bruiloft nooit meer vergeten!

2. Een goochelaar op jouw bedrijfsfeest

Ook voor een bedrijfsfeest is het boeken van een goochelact een super goede keuze om te maken. Vaak zien we dat de mensen bij een bedrijfsfeest elkaar nog niet zo goed kennen, al helemaal niet als het een iets groter bedrijf is. Gelukkig zal iedereen in de zaal met elkaar in contact komen door de goochelact. De trucjes aan tafel zorgen ervoor dat mensen die elkaar gesproken niet zo vaak spreken nu voor het eerst elkaar leren kennen. Ik zie vaak dat dit een hele hoop kan betekenen voor de onderlinge banden in het bedrijf.

Bekijk alle ACTS↓

“ERVAAR”

TAFELGOOCHELEN

De Biergoochelaar loopt tijdens uw evenement van tafel naar tafel en laat daarbij iedereen met verbazing achter.

bierkratje biergoochelaar ervaar
Ervaar meer.
Foto bubbel bierglas

“PROEF” Bierproeverij

Proef meer.
bubbel bierkar xl

“ONTDEK”

Festival Act

Ontdek meer.
Bubbel ladderzat

“LADDERZAT” Specialiteit

Lees meer.

3.Rand entertainment op de grootste evenementen

Op een festival kom je de meest waanzinnige acts tegen. De grootste DJ’s en de meest fanatieke bands. Maar wat nou als ik je vertel dat ze een goochelaar nooit meer zullen vergeten. Het is echt zo! Gemiddeld ziet een persoon een goochelaar 1 tot 2 keer in zijn leven. Dit zal hem daarom ook veel meer bijblijven dan een DJ of een band.

Moeten we je op een groot podium zetten dan?

Dit kan maar hoeft niet. De Biergoochelaar is gespecialiseerd in close-up. Dit is op een festival ook vaak leuker aangezien het erg persoonlijk is. Zodra iets persoonlijk is zullen ze het ook niet zo snel vergeten. Ze krijgen dus een privé show van iets wat ze normaal alleen op TV of in grote landen als Amerika zien! Kortom, een echte aanrader.

4. Entertainment op ieder ander soort feest

Een goochelact is eigenlijk gewoon dé ideale toevoeging voor ieder mogelijk soort feest. Of je nu 50 jaar wordt of dat je zoveel jaar getrouwd bent, het boeken van een goochelact is een goede manier om te zorgen dat jouw feest voorzien is van een unieke uitstraling. Het mooie aan magie en goochelarij is dat het leuk is voor zowel jong en oud. Ik mocht dan wel gespecialiseerd zijn in volwassenen, ik zal zeker geen kinderen negeren! Vaak krijgen de kinderen een privé showtje en een leuke truc die ze bij hun vrienden kunnen uitoefenen. Mocht je een feestje met heel de familie op de planning hebben staan dan hoeft dit geen enkel probleem te zijn.

Ga boeken!

Kortom, het boeken van een goochelact is iets wat iedereen zou moeten overwegen als het aankomt op het organiseren van een gezellige dag. Bij de Biergoochelaar ben je op het juiste adres voor deze unieke vorm van entertainment. Door de flexibiliteit en de beste prijs/kwaliteit verhouding is het voor iedereen in Nederland om voorzien te zijn van een leuke act. Neem snel een kijkje hier op de site en lees eens de verhalen van anderen door. Zo kan je precies zien wat de Biergoochelaar jou te bieden heeft. Voor je het weet heb je een feest op poten gezet waar iedereen met een lach op zijn gezicht rond zal lopen.

solexrace randentertainment festival

Vragen over prijzen of beschikbaarheid?

Vul hieronder je gegevens in. Ik beantwoord je zo snel mogelijk.