Veghel markt

Van tafelgoochelen tot bierproeverijen. Ik heb precies wat u wil!

Sven is ook altijd telefonisch bereikbaar via

06-54641070

Wat leuk een goochelaar huren/boeken in Veghel !

U zoekt waarschijnlijk een goochelaar in Veghel. Anders zat u natuurlijk niet te zoeken op Goochelaar Veghel. Wat leuk dat je dan hier.. op de website van de Biergoochelaar bent uitgekomen. Zodra Sven aldus de Biergoochelaar een aanvraag binnen krijgt met als locatie Veghel wordt hij altijd gelukkig. Deze goochelaar is namelijk groot geworden in Veghel. De middelbare school waar Sven op heeft gezeten is namelijk Fioretti College.

Op de dag van vandaag betekend Goochelaar Sven nogsteeds veel voor het Fioretti College, Zo is hij al 3 jaar op rij te zien bij het afstudeer gala en komt hij af en toe nog eens langs. Het is tenslotte maar een kwartiertje rijden vanaf zijn woonplaats Heeswijk-Dinther.

Tafelgoochelaar op de Noordkade

Deze goochelaar heeft niet alleen voor de scholen in veghel iets betekend maar ook voor bedrijven zoals De Trendsetters maar ook grotere bedrijven zoals Jumbo.Deze goochelaar komt vaak op locatie CHV de Noordkade waar hij bedrijfsfeesten net dat stukje extra geeft! Net iets anders is natuurlijk gevestigd in Veghel Maar bij de Biergoochelaar krijg je dus ook net iets anders. Dit is niet zomaar een goochelaar maar de Biergoochelaar!

Waar een “Standaard goochelaar” uw gasten vermaakt met kaarten en munten pak ik dat net iets anders aan. Ik kom volledig in oude vintage stijl naar uw feest of event. En entertain/verbaas uw gasten met bier gerelateerde  truc’s. Mensen kunnen zelfs een echt Biergoochelaar biertje winnen!

Neem nu contact op, Sven verteld je graag meer over zijn magisch concept!

De Veghelse buurten

Of u nu in Veghel Zuid woont of op de Bunders. Sven kan gewoon bij u thuis de mensen vermaken. U krijgt voldoende keuze bij deze goochelaar. Zo heeft de Biergoochelaar een Bierproeverij, Tafelgoochel act en een festival/straatgoochel act  dat kan weer erg leuk zijn voor  bijvoorbeeld Fabriek Magnifique. Kortom u heeft genoeg keuze bij het boeken van deze goochelaar in Veghel!

Bekijk de acts van de biergoochelaar!

Proef icon

Proef

Een bierproeverij op locatie met als rode draad magie!

Rad van fortuin Icon

Ervaar

Tafelgoochelen, tablemagic,  het wordt een echt feestje aan tafel met de Biergoochelaar.

Icoon Ontdek

Ontdek

Soms is less is more, maar niet altijd! Ontdek de bierkar van de biergoochelaar.

Ladderzat icoon

Ladderzat

De aller nieuwste show van de Biergoochelaar. Een minibar op locatie waar alleen verbazing wordt geschonken.