De meest onderscheidende goochelaar is geboren in Veghel!

Van tafelgoochelen tot bierproeverijen. Ik heb precies wat u wil!

Neem nu contact op!

Sven is ook altijd telefonisch bereikbaar via

06-54641070

Wat leuk een goochelaar huren/boeken in Veghel !

U zoekt waarschijnlijk een goochelaar in Veghel. Anders was u natuurlijk niet aan het zoeken op Goochelaar Veghel. Wat leuk dat je dan hier, op de website van de Biergoochelaar bent uitgekomen. Zodra Sven aldus de Biergoochelaar een aanvraag binnen krijgt met als locatie Veghel wordt hij altijd gelukkig. Deze goochelaar is namelijk groot geworden in Veghel. De middelbare school waar Sven op heeft gezeten is namelijk Fioretti College.

Op de dag van vandaag betekend Goochelaar Sven nogsteeds veel voor het Fioretti College, Zo is hij al 3 jaar op rij te zien bij het afstudeer gala en komt hij af en toe nog eens langs. Het is tenslotte maar een kwartiertje rijden vanaf zijn woonplaats Heeswijk-Dinther.

Tafelgoochelaar op de Noordkade

Deze goochelaar heeft niet alleen voor de scholen in veghel iets betekend. Ook voor bedrijven zoals De Trendsetters  en grotere bedrijven zoals Jumbo kan de Biergoochelaar veel betekenen. Deze goochelaar komt vaak op locatie in Veghel zoals CHV de Noordkade waar hij bedrijfsfeesten net dat stukje extra geeft! Net iets anders is natuurlijk gevestigd in Veghel Maar bij de Biergoochelaar krijg je ook net iets anders.

Waar een “Standaard goochelaar” uw gasten vermaakt met kaarten en munten pakt Sven dat net iets anders aan. Volledig in oude vintage stijl verzorgd hij uw feest of event.  Maar het belangerijkste hij entertaint/verbaast uw gasten met bier gerelateerde  truc’s. Mensen kunnen zelfs een echt Biergoochelaar biertje winnen!

Contact

De Veghelse buurten

Of u nu in Veghel Zuid woont of op de Bunders. Sven kan gewoon bij u thuis de mensen vermaken. U krijgt voldoende keuze bij deze goochelaar. Zo heeft de Biergoochelaar een Bierproeverij, Tafelgoochel act festival/straatgoochel act  en nog veel meer!Kortom u heeft genoeg keuze bij het boeken van deze goochelaar in Veghel!

Dit wil ik!

Bekijk de acts van de biergoochelaar!

Proef

Een bierproeverij op locatie met als rode draad magie!

Ervaar

Tafelgoochelen, tablemagic,  het wordt een echt feestje aan tafel met de Biergoochelaar.

Ontdek

Soms is less is more, maar niet altijd! Ontdek de bierkar van de biergoochelaar.

Ladderzat

De aller nieuwste show van de Biergoochelaar. Een minibar op locatie waar alleen verbazing wordt geschonken.