Goochelaar Veghel

De meest onderscheidende goochelaar komt uit Veghel!

U zoekt waarschijnlijk een goochelaar in Veghel. Anders zat u natuurlijk niet te zoeken op Goochelaar Veghel. Wat leuk dat je dan hier.. op de website van de Biergoochelaar bent uitgekomen. Zodra Sven aldus de Biergoochelaar een aanvraag binnen krijgt met als locatie Veghel wordt hij altijd gelukkig. Deze goochelaar is namelijk groot geworden in Veghel. De middelbare school waar Sven op heeft gezeten is namelijk Fioretti College.

Op de dag van vandaag betekend Goochelaar Sven nogsteeds veel voor het Fioretti College, Zo is hij al 3 jaar op rij te zien bij het afstudeer gala en komt hij af en toe nog eens langs. Het is tenslotte maar een kwartiertje rijden vanaf zijn woonplaats Heeswijk-Dinther.

rad van fortuin

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke dingen die je kunt doen. Wellicht heb je een vriendenweekend op komst en zoek je nog ideeën . Of wellicht heb je een bierproeverij op komst waarbij je nog leuk vermaak zoekt. Een ding staat zeker. De Biergoochelaar mag niet ontbreken bij jouw planning. Nu hoor ik je denken: “Waarom niet?” of wellicht denk je “Dat bepaal jij helemaal niet”. Hier op moet ik zeggen. Ja dat klopt maar na het lezen van dit artikel wil je niet dat de Biergoochelaar ontbreekt!

Tafelgoochelaar op de Noordkade

Deze goochelaar heeft niet alleen voor de scholen in veghel iets betekend maar ook voor bedrijven zoals De Trendsetters maar ook grotere bedrijven zoals Jumbo. Deze goochelaar komt vaak op locatie CHV de Noordkade waar hij bedrijfsfeesten net dat stukje extra geeft! Net iets anders is natuurlijk gevestigd in Veghel Maar bij de Biergoochelaar krijg je dus ook net iets anders. Dit is niet zomaar een goochelaar maar de Biergoochelaar!

Waar een “Standaard goochelaar” uw gasten vermaakt met kaarten en munten pak ik dat net iets anders aan. Ik kom volledig in oude vintage stijl naar uw feest of event. En entertain/verbaas uw gasten met bier gerelateerde truc’s. Mensen kunnen zelfs een echt Biergoochelaar biertje winnen!

Neem nu contact op, Sven vertelt je graag meer over zijn magisch concept!

Neem contact op!

Bekijk alle ACTS↓

“ERVAAR”

TAFELGOOCHELEN

De Biergoochelaar loopt tijdens uw evenement van tafel naar tafel en laat daarbij iedereen met verbazing achter.

bierkratje biergoochelaar ervaar
Ervaar meer.
Foto bubbel bierglas

“PROEF” Bierproeverij

Proef meer.
bubbel bierkar xl

“ONTDEK”

Festival Act

Ontdek meer.
Bubbel ladderzat

“LADDERZAT” Specialiteit

Lees meer.

De Veghelse buurten

Of u nu in Veghel Zuid woont of op de Bunders. Sven kan gewoon bij u thuis de mensen vermaken. U krijgt voldoende keuze bij deze goochelaar. Zo heeft de Biergoochelaar een Bierproeverij, Tafelgoochel act en een festival/straatgoochel act dat kan weer erg leuk zijn voor bijvoorbeeld Fabriek Magnifique. Kortom u heeft genoeg keuze bij het boeken van deze goochelaar in Veghel!

Neem contact op!
solexrace randentertainment festival

Vragen over prijzen of beschikbaarheid?

Vul hieronder je gegevens in. Ik beantwoord je zo snel mogelijk.