De goochelaar van Heerlijk Hemelrijk

Van tafelgoochelen tot bierproeverijen. Ik heb precies wat u wil!

Neem nu contact op!

Sven is ook altijd telefonisch bereikbaar via

06-54641070

De goochelaar die u heeft gezien op Heerlijk Hemelrijk!

U zoekt waarschijnlijk de goochelaar die u heeft gezien op Heerlijk Hemelrijk. De kans is behoorlijk groot dat u opzoek bent naar mij. Al 3 jaar op rij staat de Biergoochelaar op Heerlijk Hemelrijk in Volkel. Niet gek ook want ieder jaar weer krijgen de organisatoren de lovende woorden van hun gasten. Daardoor mocht ik vorig jaar niet alleen op het festival terein goochelen maar kreeg ik zelfs een stukje podium voor een leuke centrale show!

Contact

Heerlijk Hemelrijk is bekend terein!

De Biergoochelaar is groot geworden in brabant.  Hierdoor was Billy Bird park Hemelrijk erg bekend terein wat het extra leuk maakte!

Ondanks dat de doelgroep van de Biergoochelaar niet specifiek kinderen is. Vind Sven het altijd helemaal geweldig om op dit festival op te treden. Logisch ook want je maakt weer erg leuke dingen mee. Zo kwam Brabants Dagblad ook even om de hoek kijken.

Meer informatie

VOLKEL – Bezoekers treffen op het Heerlijk Hemelrijk Festival niet alleen muzikanten aan, maar een veel groter arsenaal aan artiesten. De Biergoochelaar bijvoorbeeld.

Achter De Biergoochelaar gaat Sven Bosch uit Heeswijk-Dinther schuil. Zijn artiestennaam verraadt natuurlijk al een hoop, maar wat kunnen bezoekers van De Biergoochelaar verwachten? ,,Iedereen kent Mindfuck. Ik heb Mindfuck gepakt en daar bier aan toegevoegd. Ik goochel met alles wat met bier te maken heeft”, legt Bosch uit.

Zijn trucs lopen als een trein, maar toch is het voor De Biergoochelaar even wennen op het Heerlijk Hemelrijk Festival. Een beetje dan. ,,Het is heel anders, je krijgt andere mensen. Veel dronken mensen ook. Daardoor krijg je bijzondere reacties, maar dat is hartstikke leuk.”

Bekijk de acts van de biergoochelaar!

Proef

Een bierproeverij op locatie met als rode draad magie!

Ervaar

Tafelgoochelen, tablemagic,  het wordt een echt feestje aan tafel met de Biergoochelaar.

Ontdek

Soms is less is more, maar niet altijd! Ontdek de bierkar van de biergoochelaar.

Ladderzat

De aller nieuwste show van de Biergoochelaar. Een minibar op locatie waar alleen verbazing wordt geschonken.