Een goochelaar inhuren voor jouw evenement

Een veelzijdig illusionist heeft de taak om een brede glimlach te laten verschijnen op de gezichten van het publiek. Dit doe ik meestal in de vorm van een tafelgoochelaar: dit is een goochelaar die de magie letterlijk van tafel naar tafel brengt. De magie gebeurd letterlijk recht voor je ogen! Je kunt hierbij denken aan het van het laten zweven van voorwerpen tot aan het laten verdwijnen van kleine persoonlijke bezitten van de gasten (die uiteraard terug worden gegeven aan het eind van de show). Geloof me: je moet een keer gezien hebben dat het horloge van je vriend wordt gerold waar je zelf bijstaat! Aan het eind van de show hebben je gasten gegarandeerd één vraag door hun hoofd zweven: hoe doet-ie het toch!?

bierproeverij biergoochelaar

Wat doe ik als goochelaar?

Er zijn heel wat verschillende soorten vormen van entertainment die je kunt boeken voor jouw evenement. Het loopt uit van live DJ’s tot aan danseressen die de zaal op zijn kop zetten. Natuurlijk zijn dit ook prima opties, maar als je het echt bijzonder wilt maken zul je toch met iets anders moeten komen. Het inhuren of boeken van goochelaar of mentalist kan jouw evenement onvergetelijk maken voor je gasten. Bij de Biergoochelaar ben je al helemaal aan het juiste adres voor een unieke maar vooral onvergetelijke act of show. Als goochelaar laat ik iedere keer weer alle gasten op jouw evenement met verbazing achter. Of het nu gaat om een kleine bierproeverij, entertainment feest of een gigantisch festival, de Biergoochelaar is op veel evenementen inzetbaar.

Laten we snel eens bekijken waarom een goochelaar inhuren voor jouw evenement zo’n ontzettend leuk idee is!

Is een tafelgoochelaar niet te klein?

Hoewel de trucs tijdens een tafel-act wat minder uitbundig zijn dan op het podium, je zult alsnog je ogen niet geloven. Een tafel-act is hilarisch, verbazingwekkend, interactief en voornamelijk erg persoonlijk. Niet voor niets is dit de meest gekozen act van de Biergoochelaar.

Voor meer informatie over De Biergoochelaar kan je altijd even op de website kijken, hier staat namelijk nog veel meer informatie bij die van belang kan zijn. Voor vragen sta ik altijd voor je klaar. Natuurlijk kun je ook via het contactformulier contact met mij opnemen!

Bekijk alle ACTS↓

“ERVAAR”

TAFELGOOCHELEN

De Biergoochelaar loopt tijdens uw evenement van tafel naar tafel en laat daarbij iedereen met verbazing achter.

bierkratje biergoochelaar ervaar
Ervaar meer.
Foto bubbel bierglas

“PROEF” Bierproeverij

Proef meer.
bubbel bierkar xl

“ONTDEK”

Festival Act

Ontdek meer.
Bubbel ladderzat

“LADDERZAT” Specialiteit

Lees meer.

Dit is de meest gestelde vraag die ik krijg! Niet gek ook, want de Biergoochelaar is een nieuw en zelf verzonnen concept. Het is eigenlijk vrij simpel: de Biergoochelaar combineert klassiek goochelen met het lekkerste alcoholische drankje, bier. Daarnaast staat de Biergoochelaar voor een unieke manier van presenteren. Ik goochel niet met fysiek bier (dat is de op één na meest gestelde vraag: kun je mijn glas vol toveren?) maar wel met alles dat met bier te maken heeft, zoals bierflessen, -dopjes en -afschuimers. Daarnaast kunnen gasten wel verrukkelijke gratis biertjes winnen! Natuurlijk doe ik ook bierproeverijen organiseren en presenteren met als rode draad magie. Dan spreekt de naam Biergoochelaar natuurlijk wel voor zich.

1. Geef je zorgen uit handen

Als je ooit een evenement hebt georganiseerd, weet je hoe stressvol het kan zijn. Er is immers zoveel waar je aan moet denken bij het organiseren. Je wilt echter wel hebben dat alles geheel op rolletjes loopt. Zo wil je dat mensen een geweldige tijd hebben en vertrekken met super veel leuke herinneringen. Een goede vorm van entertainment zal een hoop druk van je schouders nemen. Het betekent dat je even echt kunt ontspannen, op die manier kan je ook genieten van het entertainment.

Door de flexibiliteit kan ik altijd rekening houden met de planning voor het evenement, zo zorg ik ervoor dat alles volgens plan gaat. Geef de zorgen dus uit handen, dit is toch veel beter dan je alsmaar druk maken over de vraag of je gasten het wel leuk hebben? Geheel met het vertrouwen dat jouw gasten het net zo leuk zullen vinden als jezelf. Aangezien ik zo flexibel kan zijn kan ik last minute jouw wensen nog doorvoeren. Zo ben ik af en toe op een boeking en dan lijkt ze op het moment toch wel erg leuk om centraal nog iets te doen. Veel entertainment is hier niet op voorbereid! Geen zorgen, deze goochelaar kan dit wel en zal daarom ook nog last minute het optimale uit je evenement halen.

2. Het is de prijs meer dan waard

De waarde die close-up trucjes en magie aan jouw evenement kan toevoegen is ongekend groot. Natuurlijk heb je de essentiële zaken nodig zoals een locatie en catering, maar zonder het juiste entertainment is het een stuk lastiger om de juiste sfeer te creëren. Zie het dan ook als een investering, een uitgave die ervoor zorgt dat iedereen een leuke tijd zal hebben. Een slechte kwaliteit entertainer kan echt rampzalig zijn voor een feest of evenement. De enigste reden waarom mensen dan lachen is omdat de entertainers een rampzalige blunder maakt.Kies daarom voor kwaliteit, dankzij een act van De Biergoochelaar ben je verzekerd van een leuke en gezellige dag. De Biergoochelaar heeft een van de beste prijs/kwaliteit verhoudingen in Nederland.

bierkratje sven bosch

3. Het ijs zal snel gebroken worden

Table magic is interactief. Alle gasten worden uitgenodigd om deel te nemen aan de leukste trucjes en acts. Mensen vinden het leuk om betrokken te raken, dit is dan ook precies wat tafelmagie te bieden heeft. In plaats van afstandelijk ergens in de hoek te staan zullen jouw gasten centraal staan bij de show. Het is dan ook echt zo dat magie mensen bij elkaar brengt. Over dit onderwerp hebben ze ooit een interview voor de krant afgenomen. Wil je hier meer over weten raad ik zeker aan daar even naar te kijken. Maar kort samen gevat: als je een ervaring deelt samen met anderen, kan iedereen samen genieten van dat moment. Daarom is tafelmagie perfect voor alle evenementen waarop mensen samen komen die elkaar eigenlijk nog niet zo goed kennen. Een goochelaar inhuren brengt iedereen op een eenvoudige manier samen!

De Biergoochelaar geeft de garantie dat hij de mensen nog meer verbind. Iedereen doet namelijk tijdens zijn table magic act mee aan een wedstrijd. Natuurlijk wil iedereen een wedstrijd winnen!

4. Leuke herinneringen en een onvergetelijke tijd

Als je een evenement organiseert in Nederland voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft, verjaardag, jubileum of een kleinschalig vriendenweekend dan wil je naast het creëren van herinneringen mensen een leuke tijd bezorgen. Precies, een goochelaar inhuren is hier uitstekend voor. Het creëert een bijzonder ervaring, het zorgt voor een hele hoop enthousiasme en het biedt entertainment waar mensen voor een lange tijd aan zullen denken. Dankzij een goochelaar zorg je voor een evenement waar iedereen voor jarenlang aan terug zal denken. Mensen zullen zich blijven afvragen hoe de Biergoochelaar deze onmogelijke trucs heeft uitgevoerd terwijl ze er met hun neus bovenop hebben gezeten.

5. Entertainment op maat

Wanneer je een ervaren tafel goochelaar ludiek of serieus inhuurt (zoals bijvoorbeeld De Biergoochelaar!) weet je zeker dat je te maken krijgt met trucjes die aansluiten bij het soort evenement. Tafelmagie echt ontzettend divers – het kan worden aangepast voor ieder soort evenement. Zowel voor ouderen als voor de jeugd is een goochelaar inhuren een leuke toevoeging aan het evenement. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat iedereen een leuke tijd heeft, niet meer alleen een select groepje in het gezelschap. Als Sven doorheeft dat er serieuzer publiek is gaat hij al snel over op andere truc’s waarbij hij doet gedachtelezen of jouw pincode doet ontfutselen.

Je ziet wel dat er meer dan genoeg voordelen zitten aan een goede goochelaar inhuren. Er zijn nog veel meer voordelen, deze kan je allemaal hier op de site vinden. Van een flexibel schema tot aan zeer specifiek entertainment, redenen genoeg om een goochelaar toe te voegen aan jouw planning voor het evenement. Over de jaren heen heb ik ontzettend veel feesten en evenementen geholpen bij het organiseren van een leuke dag. Zie ik jou binnenkort ook terug? Stuur dan vandaag nog een mailtje voor het aanvragen van een offerte, voor je het weet ben je voorzien van een optreden die je nooit meer zult vergeten!

Toch iets anders proberen?

Mocht je nou niet helemaal the feeling hebben bij de Biergoochelaar is dit geen probleem! Ik verwijs klanten graag door bij hun ideale match. Ik heb natuurlijk een groot bestand van concollega’s zoals Magic Mike, Evert van asselt of Alex Buijk die allemaal garant staan voor kwaliteit.

Wil je zelf opzoek gaan naar een goochelaar in Veghel of Eindhoven of waar dan ook. Let dan wel op wie je inhuurt! Hier heb ik een blog artikel over geschreven, neem die vooral even door!

solexrace randentertainment festival

Vragen over prijzen of beschikbaarheid?

Vul hieronder je gegevens in. Ik beantwoord je zo snel mogelijk.