Goochelaar Eindhoven

Goochelaar Eindhoven – Entertainment op ongekend niveau

Hiervoor las je al over 5 redenen om een goochelaar te boeken in Eindhoven. Wat leuk dat je dan hier.. op de website van de Biergoochelaar bent uitgekomen. Zodra Sven aldus de Biergoochelaar een aanvraag binnen krijgt met Eindhoven als locatie wordt hij altijd gelukkig. Deze goochelaar wordt vaker geboekt in Eindhoven. Dat niet alleen Sven heeft altijd in Eindhoven gestudeerd dus hij kent de stad als geen ander.

Zodra je deze goochelaar boekt of inhuurt in Eindhoven is het natuurlijk leuk als je ook een brabantse goochelaar hebt. Dan zit je hier helemaal op het goede adres.

Foto goochelaar boeken in Eindhoven

 

 

 

Eindhoven staat onder andere bekend als Eindhoven lichtstad dit komt natuurlijk door Philips maar ook door Glow eindhoven.

 

Wat gaaf: een goochelaar boeken in Eindhoven

Eindhoven heeft natuurlijk vele buurten maar de upcoming Strijp-S staat toch wel bekend als de creatiefste. Een perfecte locatie voor een creatieve goochelaar. Waar een “normale goochelaar” alle gasten laat verbazen met kaarten en munten doet de biergoochelaar dit toch even anders. Ik kom volledig in oude vintage stijl naar uw feest of event in bijvoorbeeld het Ketelhuis . En entertain/verbaas uw gasten met bier gerelateerde truc’s. Mensen kunnen zelfs een echt Biergoochelaar biertje winnen!

Neem nu contact op, Sven verteld je graag meer over zijn magisch concept!

Neem contact op!

Bekijk alle ACTS↓

“ERVAAR”

TAFELGOOCHELEN

De Biergoochelaar loopt tijdens uw evenement van tafel naar tafel en laat daarbij iedereen met verbazing achter.

bierkratje biergoochelaar ervaar
Ervaar meer.
Foto bubbel bierglas

“PROEF” Bierproeverij

Proef meer.
bubbel bierkar xl

“ONTDEK”

Festival Act

Ontdek meer.
Bubbel ladderzat

“LADDERZAT” Specialiteit

Lees meer.

De buurten van Eindhoven!

Eindhoven heeft momenteel meer dan 7 stadsdelen. Maar geen zorgen deze goochelaar komt gewoon aan huis. Je kunt kiezen voor een goochel act maar ook iets unieks doen zoals een magische Bierproeverij dat kan weer erg leuk zijn op locaties zoals café 100 watt Kortom u heeft genoeg keuze bij het boeken van deze goochelaar in Eindhoven!

Neem contact op!
solexrace randentertainment festival

Vragen over prijzen of beschikbaarheid?

Vul hieronder je gegevens in. Ik beantwoord je zo snel mogelijk.