Goochelaar Den Bosch

Ga voor een goochelaar in Den Bosch

Een goochelaar boeken in Den Bosch is makkelijker dan je denkt! Maar het is belangrijker dat je bij de juiste goochelaar uit komt! Ben je op zoek naar een zakelijke goochelaar kun je beter even kijken op een andere site zoals “deze”. Maar wil je iets bijzonders op jouw event in den bosch dan zit je hier helemaal perfect!

De biergoochelaar biedt meerdere acts aan en is vaak te zien in het centrum in den bosch. Een aantal weken geleden heeft hij nog opgetreden tijdens een personeelsfeest in hartje Den Bosch. Kijk hier waarom je een goochelaar zou willen op je personeelsfeest. Deze goochelaar is niet alleen geschikt voor personeelsfeesten maar ook voor restaurants of café’s zoals Thornbridge of ‘t paultje.

rad van fortuin

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke dingen die je kunt doen. Wellicht heb je een vriendenweekend op komst en zoek je nog ideeën . Of wellicht heb je een bierproeverij op komst waarbij je nog leuk vermaak zoekt. Een ding staat zeker. De Biergoochelaar mag niet ontbreken bij jouw planning. Nu hoor ik je denken: “Waarom niet?” of wellicht denk je “Dat bepaal jij helemaal niet”. Hier op moet ik zeggen. Ja dat klopt maar na het lezen van dit artikel wil je niet dat de Biergoochelaar ontbreekt!

Tafelgoochelaar tot bierproeverij

Deze goochelaar is gespecialiseerd in goochelen. Maar dat niet alleen hij is ook gespecialiseerd in BIER! Hierdoor biedt Sven acts die nergens anders te vinden zijn in Nederland. Mocht je hiet bier verhaal niet helemaal bij jou passen is dat natuurlijk geen probleem. Dan boek je gewoon een normale goochelaar in Den Bosch dat kun je het beste doen via “deze link”!

Mocht je wel zin hebben in iets bijzonders zit je hier helemaal perfect! Zo heeft de Biergoochelaar een tafelgoochel act zoals niemand anders hem doet. Den Bosch staat natuurlijk bekend als Bourgondische stad. Hierdoor kun je ook kiezen voor een bourgondische act zoals “Ladderzat”

Neem nu contact op, Sven verteld je graag meer over zijn magisch concept!

Neem contact op!

Bekijk alle ACTS↓

“ERVAAR”

TAFELGOOCHELEN

De Biergoochelaar loopt tijdens uw evenement van tafel naar tafel en laat daarbij iedereen met verbazing achter.

bierkratje biergoochelaar ervaar
Ervaar meer.
Foto bubbel bierglas

“PROEF” Bierproeverij

Proef meer.
bubbel bierkar xl

“ONTDEK”

Festival Act

Ontdek meer.
Bubbel ladderzat

“LADDERZAT” Specialiteit

Lees meer.

Den Bosch of ‘s-Hertogenbosch

Den Bosch of ‘s hertogenbosch kent talloze magische plekjes. Wat ik het leukste vind is de kleine steegjes in de binnenstad. Waardoor het voelt alsof je echt op vakantie bent! De bier goochelaar kan gewoon bij u aan huis komen goochelen. Dus heb je thuis of op de zaak iets te doen is dat helemaal geen probleem. Deze goochelaar kan alles regelen zo heeft hij ook zijn eigen licht en geluid installatie.

Neem contact op!
solexrace randentertainment festival

Vragen over prijzen of beschikbaarheid?

Vul hieronder je gegevens in. Ik beantwoord je zo snel mogelijk.