Goochelaar Amsterdam boeken

De magische grachten nog magischer maken. Boek een goochelaar in Amsterdam!

Een goochelaar zoeken is zo gedaan. Een goede goochelaar zoeken is natuurlijk een ander verhaal. Ik kan je garanderen dat je hier helemaal goed zit! Amsterdam is groot daarom is er ook altijd genoeg te beleven! De Biergoochelaar wil graag nog meer belevenis toevoegen aan deze mooie stad. Al gaat het om een optreden in Amsterdam-noord of in hartje Amsterdam. Niks is deze goochelaar te gek! Sterker nog wist je dat Sven Bosch geen reiskosten rekent. Hierdoor hoef je geen zorgen te maken om waar in Amsterdam jouw evenement of feest bevind.

Foto amsterdamse grachten

Sven heeft al meerdere prijzen in de wacht gesleept met zijn act “Ervaar”  en vele bedrijven en locaties in Amsterdam gingen u al voor. Zo is Sven regelmatig te zien bij de Beurs van berlage en theater Amsterdam.

Tafelgoochelaar in Amsterdam boeken

Goochelen kan nog magischer! Een “Normale” goochelaar is vaak statisch en gebruikt vaak typische attributen. Als je zon goochelaar zoekt zit je hier dan ook bij het verkeerde adres. De Biergoochelaar probeert altijd zo onderscheidend mogelijk te zijn. Dus bijvoorbeeld geen kaarten met harten, schoppen, ruiten of klaveren. Maar kaarten met bieren erop! Daardoor blijft het veel beter hangen bij de mensen en wordt het allemaal wat luchtiger.

Neem nu contact op, Sven vertelt je graag meer over zijn magisch concept!

Neem contact op!

Bekijk alle ACTS↓

“ERVAAR”

TAFELGOOCHELEN

De Biergoochelaar loopt tijdens uw evenement van tafel naar tafel en laat daarbij iedereen met verbazing achter.

bierkratje biergoochelaar ervaar
Ervaar meer.
Foto bubbel bierglas

“PROEF” Bierproeverij

Proef meer.
bubbel bierkar xl

“ONTDEK”

Festival Act

Ontdek meer.
Bubbel ladderzat

“LADDERZAT” Specialiteit

Lees meer.

Overal een goochelaar Amsterdam.

Met verschillende acts kan Sven zich altijd ook erg flexibel instellen. Dus stel jij hebt een leuk evenement staan op een boot.Geen zorgen dit is voor Sven dan geen enkel probleem! Sven kan op de seconde zijn act finetunen naar jouw publiek, daardoor is er altijd sprake van succes!

Kortom als je een goochelaar wil boeken in Amsterdam zit je hier goed!

Neem contact op!
solexrace randentertainment festival

Vragen over prijzen of beschikbaarheid?

Vul hieronder je gegevens in. Ik beantwoord je zo snel mogelijk.