Een goochelaar inhuren voor jouw evenement 

Er zijn heel wat verschillende soorten vormen van entertainment die je kunt boeken voor jouw evenement. Van een live DJ tot aan danseressen die de zaal op de kop zetten. Natuurlijk zijn dit prima opties, maar als je het echt bijzonder aan wilt pakken zal je toch met iets anders moeten komen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen om een goochelaar in te huren. Bij De Biergoochelaar ben je aan het juiste adres voor de leukste soorten trucjes en acts. Als goochelaar laat ik iedere keer weer alle gasten op jouw evenement met verbazing achter. Laten we snel eens bekijken waarom een goochelaar inhuren voor een evenement zo’n ontzettend leuk idee is!  

Wat doe ik als goochelaar- De Biergoochelaar 

Een veelzijdige illusionist is bedoelt om brede glimlach te laten verschijnen op de gezichten van de in het publiek. Ik sta bekend als een tafelgoochelaar, dit is een goochelaar die de magie letterlijk aan je tafel uit zal voeren. Je kunt denken aan alle mogelijke soorten trucs, van het laten zweven van voorwerpen tot aan het laten verdwijnen van kleine persoonlijke dingen bij de gasten (die uiteraard terug worden gegeven na de show). Een klassieke vorm van magie, een optreden waarbij je altijd blijvende herinneringen zal hebben na de show. Ook al zijn de trucjes wat klein of kort, je zult soms je ogen niet geloven. Voor meer informatie over De Biergoochelaar kan je altijd even bij mij op de site kijken, hier staat namelijk nog veel meer informatie bij die van belang kan zijn. Voor vragen sta ik altijd voor je klaar, via de chatfunctie kan je mij altijd even een berichtje sturen. Een optreden van De Biergoochelaar is één van de leukste toevoegingen voor jouw evenement! 

Contact
publiek enthousiast

Waarom een goochelaar inhuren? 

Aangezien een goochelaar inhuren nog altijd een vrij unieke keuze is zijn de voordelen bij het grote publiek nog niet zo bekend. Geen probleem, als Biergoochelaar weet ik namelijk precies wat mijn act kan betekenen voor jouw evenement. Hieronder vind je de gegarandeerde voordelen die komen kijken bij een goochelaar inhuren: 

Geef je zorgen uit handen 

Als je ooit een evenement hebt georganiseerd, weet je hoe stressvol het kan zijn. Er is immers zoveel waar je aan moet denken bij het organiseren. Je wilt echter wel hebben dat alles geheel op rolletjes loopt. Zo wil je dat mensen een geweldige tijd hebben en vertrekken met super veel leuke herinneringen. Een goede vorm van entertainment zal een hoop druk van je schouders nemen. Het betekent dat je even echt kunt ontspannen, op die manier kan je ook genieten van het entertainment. Door de flexibiliteit kan ik altijd rekening houden met de planning voor het evenement, zo zorg ik ervoor dat alles volgens plan gaat. Geef de zorgen dus uit handen, dit is toch veel beter dan je alsmaar druk maken over de vraag of je gasten het wel leuk hebben? Geheel met het vertrouwen dat jouw gasten het net zo leuk zullen vinden als jezelf. 

Het is de prijs meer dan waard 

De waarde die close-up trucjes en magie aan jouw evenement kan toevoegen is ongekend groot. Natuurlijk heb je de essentiële zaken nodig zoals een locatie en catering, maar zonder het juiste entertainment is het een stuk lastiger om de juiste sfeer te creëren. Zie het dan ook als een investering, een uitgave die ervoor zorgt dat iedereen een leuke tijd zal hebben. Een slechte kwaliteit entertainer kan echt rampzalig zijn voor een feest of evenement. Kies daarom voor kwaliteit, dankzij een act van De Biergoochelaar ben je verzekerd van een leuke en gezellige dag.  

Ontdek de Biergoochelaar

Het ijs zal snel gebroken worden 

Tafel magie is interactief. Alle gasten worden uitgenodigd om deel te aan de leukste trucjes en acts. Mensen vinden het leuk om betrokken te raken, dit is dan ook precies wat tafelmagie te bieden heeft. In plaats van een afstandelijk ergens in de hoek te staan zullen jouw gasten centraal staan bij de show. Het is dan ook echt zo dat magie mensen bij elkaar brengt. Als je een ervaring deelt samen met anderen, kan iedereen samen genieten van dat moment. Daarom is tafelmagie perfect voor alle evenementen waarop mensen samen komen die elkaar eigenlijk nog niet zo goed kennen. Een goochelaar inhuren brengt iedereen op een eenvoudige manier samen! 

Ontdek de Biergoochelaar

Leuke herinneringen en een gezellige tijd 

Als je een evenement organiseert voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft, verjaardag of jubileum dan wil je naast het creëren van herinneringen mensen een leuke tijd bezorgen. Precies, een goochelaar inhuren is hier uitstekend voor. Het creëert een bijzonder ervaring, het zorgt voor een hele hoop enthousiasme en het biedt entertainment waar mensen voor een lange tijd aan zullen denken. Dankzij een goochelaar zorg je voor een evenement waar iedereen voor jaren lang aan terug zal denken. 

Entertainment op maat  

Wanneer je een ervaren tafel goochelaar inhuurt (zoals bijvoorbeeld De Biergoochelaar!) weet je zeker dat je te maken krijgt met trucjes die aansluiten bij het soort evenement. Tafelmagie echt ontzettend divers – het kan worden aangepast voor ieder soort evenement. Zowel voor ouderen als voor de jeugd is een goochelaar inhuren een leuke toevoeging aan het evenement. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat iedereen een leuke tijd heeft, niet meer alleen een select groepje in het gezelschap.  

Goochelaar boeken: het is dus écht top!

Je ziet wel dat er meer dan genoeg voordelen zitten aan een goochelaar inhuren. Er zijn nog veel meer voordelen, deze kan je allemaal hier op de site vinden. Van een flexibel schema tot aan een goedkope vorm van entertainment, redenen genoeg om een goochelaar toe te voegen aan jouw planning voor het evenement. Over de jaren heen heb ik ontzettend veel feesten en evenementen geholpen bij het organiseren van een leuke dag. Zie ik jou binnenkort ook terug? Stuur dan vandaag nog een mailtje voor het aanvragen van een offerte, voor je het weet ben je voorzien van een optreden die je nooit meer zult vergeten! 

 

Goochelaar boeken!

“ERVAAR”

TAFELGOOCHELEN

De Biergoochelaar loopt tijdens uw evenement van tafel naar tafel en laat daarbij iedereen met verbazing achter.

bierkratje biergoochelaar ervaar
Ervaar meer.
Foto bubbel bierglas

“PROEF” Bierproeverij

Proef meer.
bubbel bierkar xl

“ONTDEK”

Festival Act

Ontdek meer.
Bubbel ladderzat

“LADDERZAT” Specialiteit

Lees meer.