De 10 leukste verjaardagsfeest ideeën  

Er zijn een hele hoop leuke soorten verjaardagsfeest ideeën waar je uit kunt kiezen om een jarige Jop te verrassen. Nu snap ik maar al te goed dat lang niet iedereen even creatief is voor het organiseren van een gezellige feest. Vandaag laat De Biergoochelaar jou de 10 leukste verjaardagsfeest ideeën zien voor dit jaar, zo weet je precies waar je voor zou kunnen gaan. Een feestje met De Biergoochelaar is natuurlijk al een top idee, alleen zijn er nog veel meer manieren waarop je een onvergetelijk feest  kunt organiseren. Met een van deze concepten is iemand zijn verjaardag helemaal compleet! 

Een kookcursus 

Als de jarige persoon een echte liefhebber is van koken vier dan wat hij of zij zo leuk vindt. Ga met z’n allen op pad om een kookles te volgen. Kies de meest heerlijke gerechten uit om te maken, van pasta tot aan sushi en breng vrienden en familie bijeen voor een gezellige dag. Dit is een bijzonder lekker en origineel idee, een hapje gaat er bij iedereen wel in. Plus, je leert ook nog eens wat handige tips die van pas komen bij het koken. 

Contact
noord brabant veghel

Een escape room  

Escape rooms zijn ideaal voor kleine groepen. Deze locaties zijn ideaal voor groepen van vier tot 12 personen die een leuke uitdaging willen aangaan. Ze kunnen tot twee uur duren, ze zorgen voor onvergetelijke herinneringen. Samen met je groepje moet je aan de slag gaan om alle mogelijke soorten raadsels en puzzels op te lossen, een erg leuk idee voor de liefhebbers van mystiek. 

‘Back in the old day’ verrassingsfeestje 

Verander jouw huis in iets uit het verleden. Kies het favoriete decennium van degene die jarig is en versier de kamer met spullen uit die tijd. Zorg voor eten en drinken wat echt aansluit bij deze tijdsperiode, en vraag de gasten om verkleed te komen. Wanneer de jarige Jop door de deur loopt zal hij zeker verrast zijn. Dit is een leuke manier om een verrassingsfeestje net even wat specialer te maken.

Ontdek de Biergoochelaar
veghel den bosch
bierproeverij biergoochelaar
rad van fortuin

Feestje met De Biergoochelaar 

Uiteraard hoort ook een feestje met De Biergoochelaar in dit lijstje. Het inhuren van mij als entertainer voor een verjaardagsfeest is een leuke manier om te zorgen voor wat extra sfeer. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke bierproeverij of dat je graag de wereld van de magie wilt ontdekken met een goochelshow. Hier op de site zijn meer dan genoeg leuke verjaardagsfeest ideeën die ik van De Biergoochelaar te bieden heb! 

Ontdek de Biergoochelaar

Een filmmarathon  

Is de persoon in kwestie een echte filmfanaat? Zo ja, dan is er een filmmarathon met hun favoriete films een leuk en eenvoudig idee. Koop popcorn, kussens, dekens en nodig alle vrienden uit die ook wel in zijn voor een leuk avondje bankhangen. En zodra de film voorbij is kan je altijd nog lekker na borrelen. Zeker een van de leukste verjaardagsfeest ideeën voor de kleinere groepen.  

BBQ op het strand 

Een stranddag in combinatie met een BBQ is de perfecte gelegenheid om wat tijd in de zon door te brengen en plezier te hebben met je beste vrienden. Een barbecue meenemen is natuurlijk een mis. Zorg ook voor voldoende drankjes (vooral water als het warm is) en leuke versieringen om jouw plekje  op het strand te onderscheiden van de rest. Dit voorbeeld hoort zeker thuis in het lijstje met de leukste zomerse verjaardagsfeest ideeën.  

Bezoek een echte goochelwinkel!

Bezoek een échte goochelwinkel waar je goocheltrucs, -boeken en -dvd’s kunt kopen! Geschikt voor zowel de beginnende goochelaar als de professionele goochelaar. Super leuk voor een verjaardaguitje. Super uniek en centraal gelegen in Brabant Nederland. Bezoek hier de website www.premiummagic.nl 

Een cocktail party  

Het feest zonder alcohol, dat is natuurlijk niet echt een optie. Door te kiezen voor een cocktail party zal je de jarige persoon een super leuke avond bezorgen. Van het maken van de meest heerlijke Cosmopolitans tot het drinken van een frisse Mojito, er zijn meer dan genoeg drankjes die je kunt maken. Juist dit maakt een cocktail party dan ook zo’n leuk verjaardag idee.  

Een spelletjes dag 

Als de jarige houdt van spelletjes, competitie en chillen met vrienden, dan is een speelparty een leuk idee voor een origineel verjaardag thema. Spelfeestjes kunnen elke vorm van elektronica, bordspellen of andere vormen van elektronica omvatten, ze zijn dan ook een geweldige manier om een verjaardag te beginnen. Mannen (en sommige vrouwen) houden nu eenmaal van competitie. Pak die oude Monopoly set er maar bij en sluit je Playstation maar weer aan. Het is tijd om de strijd aan te gaan met de persoon die jarig is! 

Een puppy feestje 

Houdt de jarige van dieren? Dan is een puppyfeestje een leuk idee. Meestal zijn het de dames die dit een leuk idee vinden, al zijn er ook genoeg heren die blij worden van een schattige puppy. Je kunt een bedrijf inhuren om een aantal lieve puppy’s te verhuren voor een middag of avond. Neem voldoende puppy-gerelateerde decorstukken mee om het helemaal af te maken. Super schattig en erg leuk voor de jarige.  

Genoeg te doen dus!

Je ziet wel dat er meer dan genoeg soorten verjaardag ideeën te vinden zijn waar je voor kunt gaan. Het maakt niet heel veel uit waar je voor gaat, als iedereen in een goede bui is wordt het namelijk vanzelf gezellig. Wil je nu een verjaardagsfeest op poten zetten met behulp van een show van De Biergoochelaar? Kijk dan even verder hier op de site, je kunt hier namelijk alles vinden wat je maar nodig hebt. Mocht je vragen hebben dan kan je deze altijd stellen, ik ben er voor je om je van antwoord te voorzien. Samen met De Biergoochelaar kan ook jij de jarige Jop even goed in het zonnetje zetten. 

“ERVAAR”

TAFELGOOCHELEN

De Biergoochelaar loopt tijdens uw evenement van tafel naar tafel en laat daarbij iedereen met verbazing achter.

bierkratje biergoochelaar ervaar
Ervaar meer.
Foto bubbel bierglas

“PROEF” Bierproeverij

Proef meer.
bubbel bierkar xl

“ONTDEK”

Festival Act

Ontdek meer.
Bubbel ladderzat

“LADDERZAT” Specialiteit

Lees meer.