Neem gerust contact op

De Biergoochelaar reageert sneller dan je denkt!

Neem hier contact op.

  Sven Bosch

  Volg mij op:

  • (+31) 06 54 64 10 70

  • boekingen@biergoochelaar.nl

  • Den Dolvert 12, 5473 GP, Heeswijk-Dinther

  Waarom kiezen voor de Biergoochelaar?

  De Biergoochelaar is een zelfbedacht concept en hierdoor uniek. Er is geen enkele goochelaar in de wereld die goochelt op dezelfde manier als Sven: gezellig, verbazend en natuurlijk met heel veel bier!

  Sven heeft in zijn goochel-carrière al verschillende prijzen mogen ontvangen, waaronder prijzen voor tafelgoochelen en straatgoochelen.

  Voor onverwachte kosten staan is geen pretje. Daarom worden bij de Biergoochelaar geen extra kosten in rekenins gebracht zoals reiskosten of voorbereidingskosten.

  Naast het feit dat Sven Bosch al meer dan 10 jaar goochelt, heeft hij ook in 2020 zijn eigen goochelwinkel geopend! Hij adviseert nu dus zelfs bekende goochelaars! Aan ervaring dus écht geen tekort!

  Benieuwd geworden? www.premiummagic.nl 

  Door zijn vier verschillende acts is de Biergoochelaar op bijna ieder evenement neer te zetten. De Biergoochelaar brengt uw evenement graag naar een hoger niveau door middel van goochelen, mentalisme, zakkenrollen en close-up magic.

  Bij de Biergoochelaar bent u bij het juiste adres wanneer u advies wilt over de meest geschikte act voor op uw evenement. Sven denkt graag mee en helpt u graag bij uw keuzes.

  Het bekende “Rad van Fortuin” van de act “ERVAAR” is door Sven zelf ontworpen en gemaakt. Het Radje geeft een enorme leuke wending aan de act en is enkel en alleen bij de Biergoochelaar te boeken. Uniek dus!