4 waanzinnige bruiloft entertainment tips

Je bent waarschijnlijk op zoek naar enkele leuke bruiloft entertainment ideeën, anders was je niet bij dit artikel terecht gekomen. Naast de optredens van de Biergoochelaar zijn er natuurlijk nog veel meer soorten bruiloft entertainment ideeën waar je aan zou kunnen denken bij het organiseren. Wij hebben enkele van de meest leuke en unieke ideeën op een rijtje gezet. Door te kiezen voor een van deze concepten zit je altijd safe.

Bruid met bloemen

1. Een schilder op bezoek

Het is altijd weer bijzonder om een schilder op een bruiloft te zien! Je kunt wel voor een fotograaf gaan, maar een schilderij is toch veel leuker voor aan de muur? Gasten vinden het altijd leuk om de kunstenaar aan het werk te zien, het is verbazingwekkend hoe ze emoties en kleuren op het doek weten te krijgen. Je kunt super creatief zijn bij het inhuren van een schilder, er zijn namelijk talloze soorten kunstenaars te vinden. Een moderne schilder? Of toch een abstract schilderij? Het is geheel aan jou!

2. Kies voor een bier-bar

We hebben allemaal wel eens een pizzakraampje of een ijscoman op een bruiloft gezien, maar één ding waar iedereen van onze de indruk zal zijn is een bier-barretje! Dit soort speciale barretjes of karretjes zijn een leuke manier om jouw gasten te voorzien van een heerlijk drankje. Pils is dé drank die gedronken wordt op de bruiloften in de zomer, dit maakt het dan ook zo’n leuke toevoeging. De biergoochelaar verzorgt met zijn show Ladderzat niet alleen voor onvergetelijk entertainment maar ook heerlijke zomerse biertjes!

Bekijk alle ACTS↓

“ERVAAR”

TAFELGOOCHELEN

De Biergoochelaar loopt tijdens uw evenement van tafel naar tafel en laat daarbij iedereen met verbazing achter.

bierkratje biergoochelaar ervaar
Ervaar meer.
Foto bubbel bierglas

“PROEF” Bierproeverij

Proef meer.
bubbel bierkar xl

“ONTDEK”

Festival Act

Ontdek meer.
Bubbel ladderzat

“LADDERZAT” Specialiteit

Lees meer.

3. Vorm van live entertainment

Voor de mensen die op zoek zijn naar bruiloft entertainment ideeën die geschikt zijn voor een groot publiek hebben we een goede tip: ga op zoek naar live entertainment. Dit kan van alles zijn, je kunt de vorm van plezier kiezen die aansluit bij jouw gasten. Wil je een show van De Biergoochelaar of ga je voor een normale goochelaar op jouw bruiloft? Of kies je toch voor een live bandje om iedereen te laten swingen? Je kunt het zo gek nog niet verzinnen of er zijn wel entertainers te vinden.

4. Een ritje op het water

Als jouw bruiloft locatie in de buurt van het water ligt kan je jouw gasten verrassen met een leuke boottocht. Of misschien is het zelfs wel mogelijk om een gondel te huren. Er zijn talloze soorten mogelijkheden als het aankomt op het vervoer op het water. Dit maakt het een van de meest unieke en originele bruiloft entertainment ideeën die je maar kunt kiezen voor jouw bijzondere dag. Wist je dat ik regelmatig te zien ben op partyboten en cruiseships? Een goochelaar is altijd flexibel inzetbaar!

Geef je eigen draai eraan!

Heb jij zelf ook nog enkele leuke bruiloft entertainment ideeën? Ik sta altijd verbaasd van hoe koppels de afgelopen jaren super creatief zijn geworden als het aankomt op het entertainment voor de bruiloft. Wat je ook kiest, het is belangrijk dat je je er vertrouwd mee voelt. Dit is de enige manier om de dag van je leven te organiseren. Wil je graag dat ik langskom om je te voorzien van de leukste vorm van magie en goochelarij? Stuur mij dan even hier via de site een berichtje, ik sta altijd klaar om je te helpen!

bierkratje biergoochelaar ervaar
solexrace randentertainment festival

Vragen over prijzen of beschikbaarheid?

Vul hieronder je gegevens in. Ik beantwoord je zo snel mogelijk.