Waarom een bierproeverij Den Bosch?

De laatste tijd zie ik dat er steeds meer mensen zijn die het leuk zouden vinden om ook eens een bierproeverij mee te maken. Vrij logisch dat mensen kennis willen maken met een bierproeverij in Den Bosch of aan huis, het is namelijk een bijzondere ervaring. Het wordt al helemaal bijzonder als de bierproeverij wordt gepresenteerd door een goochelaar! Het maakt niet uit of je het doet in een Brabants café of gewoon lekker bij jou thuis. Nu ben jij misschien nog niet helemaal bekend met een bierproeverij, laat staan met de voordelen die een bierproeverij met zich mee weet te brengen. Als dit klopt dan hoef je je geen zorgen te maken, ik als Biergoochelaar laat je vandaag precies zien waarom ook jij een bierproeverij in s’-Hertogenebosch of waar dan ook zou moeten houden moet organiseren.

Mensen die proosten
contact opnemen!

Je leert hoe je moet proeven

De belangrijkste reden waarom ook jij eens een keer een bierproeverij in Den Bosch moet hebben meegemaakt is het feit dat je leert hoe je moet proeven. Een biertje is veel meer dan alleen een smaak, wanneer je leert hoe je de smaken moet herkennen zal je diverse soorten smaken kunnen onderscheiden. Hoe leer ik jou tijdens een bierproeverij in Den Bosch van De Biergoochelaar hoe je bier moet proeven? Ik laat je stap voor stap zien waar je op moet letten.

Om je toch al een klein voorproefje te geven heb ik voor jou de volgende stappen die je vandaag nog kunt proberen om kennis te maken met het bierproeven: Neem een slokje en laat het bier in je mond walsen om alle smaakpapillen te prikkelen. De verschillende delen van je tong zijn gevoelig voor verschillende soorten smaken. Zolang je het bier in je mond houdt, proef je vooral de zoetzure smaak; pas als je het bier inslikt, proef je de bittere nasmaak op zijn best. Adem in en uit door de neus, zodat het aroma in contact komt met geurprikkels in de neusholte. Voor een nog betere ervaring zal je toch echt een bierproeverij moeten boeken met De Biergoochelaar!

Je hebt een top avond

Eerder zei ik al dat je bierproeverij wordt gepresenteerd door een goochelaar. Vandaar ook de naam Biergoochelaar! Door het gehele land treed ik op als goochelaar en sinds kort begeleid ik dus bierproeverijen. Maar wat maakt dit dan zo bijzonder? Dat is erg simpel. Tijdens de bieren laat ik alle gasten de meest waanzinnige trucs zien. Dan heb ik het niet over de simpele goocheldoos-trucjes maar de echte mindf#cks. De Biergoochelaar heeft al meerdere prijzen gewonnen met zijn verschillende acts. Dus een ding is zeker het wordt een bierproeverij om nooit te vergeten.

“ERVAAR”

TAFELGOOCHELEN

De Biergoochelaar loopt tijdens uw evenement van tafel naar tafel en laat daarbij iedereen met verbazing achter.

bierkratje biergoochelaar ervaar
Ervaar meer.
Foto bubbel bierglas

“PROEF” Bierproeverij

Proef meer.
bubbel bierkar xl

“ONTDEK”

Festival Act

Ontdek meer.
Bubbel ladderzat

“LADDERZAT” Specialiteit

Lees meer.

Brabantse gezelligheid

De laatste reden waarom een bierproeverij in Den Bosch zo’n goed idee is, is het feit dat het supergezellig is. Tijdens de avond zelf zal je met al jouw vrienden even gezellig bij kunnen kletsen. Onder het genot van de meest heerlijke biertjes krijg je allerlei leuke weetjes om je oren geslingerd over bier. Ook zullen jullie nog jaren na praten die ene truc die niemand begrijpt. Of dat bij jouw vriend zijn horloge was gerold zonder dat ie het door had! Dit maakt het leerzaam en amuserend op hetzelfde moment. Zijn dit alle redenen vraag je je af? Nee, er zijn er nog veel meer natuurlijk! Dit is dan ook de reden dat ik aanraad om even een berichtje te sturen via de site. Op die manier kan ik je veel beter laten zien waarom een bierproeverij in Den Bosch zo leuk is om te volgen. Of lees eens de reviews hier op de site door, zo krijg je een goed beeld over wat alles inhoudt.

bierkratje sven bosch
solexrace randentertainment festival

Vragen over prijzen of beschikbaarheid?

Vul hieronder je gegevens in. Ik beantwoord je zo snel mogelijk.