Een bierproeverij aan huis organiseren!

Een bierproeverij, dit is misschien wel hét leukste wat je samen met je vrienden kunt doen. De meeste mannen, en vrouwen, vinden het heerlijk om een aantal onbekende biertjes te proeven. Hiervoor kun je naar uw bierspecialist om zelf alles te regelen. Maar je kunt dit ook laten doen door een echte artiest. Dit is dan ook precies de reden dat De Biergoochelaar dit artikel voor je heeft geschreven. Door te kiezen voor een bierproeverij aan huis kan je op een eenvoudige manier zorgen voor een onvergetelijke avond. Tijd om eens te bekijken waarom een bierproeverij aan huis van De Biergoochelaar garant staat voor een hele hoop plezier.

Mensen die proosten

Deskundigheid op het gebied van de biertjes

Iemand die een bierproeverij organiseert moet natuurlijk wel het een en ander over bier weten. Bij De Biergoochelaar is dit geen probleem, Sven Bosch heeft namelijk cursussen gevolgd op het gebied van de smaak en geur van bier. Hij kan dan ook alle mogelijke vragen beantwoorden over de verschillende soorten bieren. Dat maakt de bierproeverij aan huis dan ook zo leuk. Tijdens het drinken door zal je in de gelegenheid zijn om alles te leren op het gebied van de textuur, de smaak en de geur van het bier. Zo leer je ook nog eens wat tijdens al dat drinken.

Voorzien van een leuke sfeer

Een van de redenen dat een bierproeverij aan huis van De Biergoochelaar anders is dan alle anderen is het feit dat ik amusement weet toe te passen bij het proeven. Zo neem ik bijvoorbeeld altijd mijn eigen entourage mee. Een unieke bar? Of toch een speciale ‘magische’ koelkast? Door de bijzondere toevoegingen zal het een avond worden die voor een lange tijd bij zal blijven. Dit houdt de proeverij lekker luchten, een leuke sfeer is nu eenmaal erg belangrijk bij een gezellige avond met al je vrienden of vriendinnen.

Bekijk alle ACTS↓

“ERVAAR”

TAFELGOOCHELEN

De Biergoochelaar loopt tijdens uw evenement van tafel naar tafel en laat daarbij iedereen met verbazing achter.

bierkratje biergoochelaar ervaar
Ervaar meer.
Foto bubbel bierglas

“PROEF” Bierproeverij

Proef meer.
bubbel bierkar xl

“ONTDEK”

Festival Act

Ontdek meer.
Bubbel ladderzat

“LADDERZAT” Specialiteit

Lees meer.

Wat maakt de biergoochelaar zo bijzonder?

Het antwoord is heel simpel. Deze bierambassadeur is een beroeps goochelaar! Dit houdt in dat jullie tijdens de bierproeverij de meest waanzinnige goocheltrucs/ mindfucks krijgen te zien. Er zijn meerdere mogelijkheden om wat voor bier je wilt proeven. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Dit wil ik!

Ladderzat – Talloze biertjes komen langs

Ladderzat is de grootste bierproeverij die de Biergoochelaar op dit moment aanbied. Dit houdt in dat er talloze soorten biertjes voorbijkomen, dit is namelijk de enige manier waarop je onderscheid kunt maken tussen de diverse soorten smaken. Tijdens het bierproeven zal ik allerlei verschillende biertjes schenken, uiteraard zo gevarieerd mogelijk. Van de zware stout tot aan de bittere Amerikaanse bieren, er zijn oneindig veel mogelijkheden. Daarnaast schenk ik vijf eigen biertjes, deze worden zeker goed ontvangen door de voorgaande klanten! Heb je nu bepaalde wensen voor de biersoorten voor bij de bierproeverij aan huis dan kan je altijd contact opnemen. Het is altijd mogelijk voor mij om hier rekening mee te houden.

bierkratje sven bosch

Interesse

Mocht je nu interesse hebben in een bierproeverij aan huis dan kan je hier op de site veel meer informatie vinden die van belang is voor het maken van je keuze. Kijk bijvoorbeeld eens bij de verhalen van anderen onder het kopje ‘reviews’ of lees door hoe alles in zijn werk gaan. Voor vragen sta ik altijd voor je klaar, je kunt mij eenvoudig een berichtje sturen aan de hand van de chatfunctie. Door te kiezen voor een avondje bier proeven met De Biergoochelaar zal je op een eenvoudige manier voorzien zijn van alle elementen die nodig zijn voor een succesvolle avond met vrienden.

solexrace randentertainment festival

Vragen over prijzen of beschikbaarheid?

Vul hieronder je gegevens in. Ik beantwoord je zo snel mogelijk.