PROEF- Bierproeverij

Bierproeverij: lekker!

Tijdens mijn bierproeverij “PROEF” verzorg ik groepen van een leuke, unieke, maar vooral lekkere bierproeverij.

Bierproeverijen worden steeds populairder. Het is leuk om met een vriendengroep, een club collega’s of met de familie te doen. Onder leiding van Sven kunnen er enkele bieren geproefd worden met daarbij passende hapjes en uitleg.

“PROEF” is leuk als avondvullend programma waarbij genoten wordt van een lekker hapje en drankje. Daarnaast laat de Biergoochelaar tussendoor natuurlijk de meest indrukwekkende trucs zien.

Vraag prijzen en beschikbaarheid op.

Ik beantwoord u zo snel mogelijk!

  Eigen bier – PROEF

  De Biergoochelaar heeft in samenwerking met kleine brouwerijen enkele eigen bieren gebrouwd. Ben je benieuwd naar een Mojito-bier? Dan heb je geluk. Deze heeft de Biergoochelaar speciaal voor hem laten brouwen.

  Tijdens een bierproeverij is het natuurlijk wel de bedoeling dat je nieuwe bieren gaat proeven, een standaard pilsje kent iedereen natuurlijk wel. Daarom neemt de Biergoochelaar altijd unieke bieren mee van exclusieve bierspeciaalzaken.

  Maar hoe weet hij nou of ze lekker zijn? Door zelf te proeven natuurlijk. De Biergoochelaar heeft ondertussen al honderden bieren verslonden en kent ondertussen al enkele bieren uniek genoeg om mee te brengen naar een “PROEF”erij.

  Dit wil ik ook proeven!

  Bierambassadeur – PROEF

  Sven heeft in 2017 de bieropleiding bij Stibon gevolgd en heeft hierdoor ook veel theoretische kennis van bieren, brouwprocessen en bierproeverijen. Vanuit de opleiding is ook het idee ontstaan om unieke bierbrouwerijen aan huis te verzorgen in combinatie met goochelen, mentalisme en close-up magic.

  De act “PROEF” is geschikt voor kleine gezelschappen. Het is het leukste met een klein groepje bekenden. De Biergoochelaar brengt voor ieder biertje een bijpassend hapje mee.

  Dus, ik zou zeggen: Proef, ervaar en … ontdek!

  Dit wil ik ook proeven!

  Bekijk hier andere mogelijkheden.

  En maak uw evenement onvergetelijk.

  • 06 54 64 10 70

  “LADDERZAT”

  SPECIALITEIT

  De Biergoochelaar verzorgt een onvergetelijke voorstelling in de meest unieke zin van het woord. Geschikt voor zowel grotere feesten als voor in de horeca.

  Foto ladderzat op een boot
  Lees meer.

  “ERVAAR”

  Tafelgoochelen

  Ervaar meer.
  bubbel bierkar xl

  “ONTDEK”

  Festival Act

  Ontdek meer.
  Foto bubbel bierglas

  “PROEF” Bierproeverij

  Proef meer.