PROEF- Bierproeverij

Bierproeverij: lekker!

Tijdens mijn bierproeverij “PROEF” verzorg ik groepen van een leuke, unieke, maar vooral lekkere bierproeverij.

Bierproeverijen worden steeds populairder. Het is leuk om met een vriendengroep, een club collega’s of met de familie te doen. Onder leiding van Sven kunnen er enkele bieren geproefd worden met daarbij passende hapjes en uitleg.

“PROEF” is leuk als avondvullend programma waarbij genoten wordt van een lekker hapje en drankje. Daarnaast laat de Biergoochelaar tussendoor natuurlijk de meest indrukwekkende trucs zien.

Vraag prijzen en beschikbaarheid op.

Ik beantwoord u zo snel mogelijk!


  Avondvullend programma

  De biergoochelaar biedt 3 verschillende pakketten aan. Het goedkoopste pakket bestaat uit 5 speciaalbieren met bijpassende hapjes en een avondvullend programma met magic.
  Vanaf pakket zilver zit ook stachelen in het pakket.

  Stachelen is een oude en vergeten methode waarmee bier verwarmd wordt met een speciale ijzeren staaf. Hierdoor karamelliseren de suikers in het bier en krijg je een ontzettend gave smaak. Erg uniek!
  Verder bevat natuurlijk ieder luxer pakket meer én luxere bieren. Overal zitten de bijpassende hapjes en een avondvullend programma bij.
  Dit lust ik ook wel!

  Kennis van bieren

  Naast dat de Biergoochelaar natuurlijk zelf enorm liefhebber is van bier, heeft hij in 2017 ook de opleiding tot biersommelier gevolgd bij Stibon. Sven kan je dus alles vertellen over bier!

  Zo heeft hij bij ieder speciaalbiertje een bijpassend hapje (foodpairing) en vertelt hij waarom deze smaken nou zo mooi bij elkaar aansluiten.  Als het bier ook nog een leuke achtergrondverhaal heeft, dan deelt Sven dat ook altijd. Zo is de avond niet alleen maar lekker en leuk, maar ook leerzaam!

  Dit wil ik boeken!
  bierkratje sven bosch

  Bekijk hier andere mogelijkheden.

  En maak uw evenement onvergetelijk.

  • 06 54 64 10 70

  “LADDERZAT”

  SPECIALITEIT

  De Biergoochelaar verzorgt een onvergetelijke voorstelling in de meest unieke zin van het woord. Geschikt voor zowel grotere feesten als voor in de horeca.

  Foto ladderzat op een boot
  Lees meer.

  “ERVAAR”

  Tafelgoochelen

  Ervaar meer.
  bubbel bierkar xl

  “ONTDEK”

  Festival Act

  Ontdek meer.
  Foto bubbel bierglas

  “PROEF” Bierproeverij

  Proef meer.