ONTDEK – Festival act

Ontdek: verwonderend

Mensen verbazen op plaatsen waar ze het niet verwachten: daar houd ik van! Hoe leuk is het namelijk om ineens een goochelaar op straat of op een festival te zien?

Sinds enkele jaren ben ik al te gast op verschillende grote festivals in Nederland. Denk hierbij aan Festyland, 7th Sunday, Harmony of Hardcore en natuurlijk de 24-uurs solexrace.

“ONTDEK” is een act om op te vallen. Met mijn unieke bierkar val ik graag op tussen in mensenmassa — om het publiek te entertainen als rand-entertainment.

Vraag prijzen en beschikbaarheid op.

Ik beantwoord u zo snel mogelijk!


  Groot, groter, grootst

  De act “ONTDEK” is geschikt voor grote festivals of andere grote evenementen. De Biergoochelaar kan met twee verschillende acts komen: zijn Rad van Fortuin (die ook gebruikt wordt in zijn act ERVAAR) of met zijn mobiele Bierkar.

  “ONTDEK” is ontzettend leuk om als randentertainment aan te bieden op een evenement. Tussen alle grote namen van artiesten kan Sven zich prima bevinden. Samen met zijn goochelen, mentalisme, zakkenrollen en close-up magic kan hij bezoekers om laten vallen van verbazing.

  Dit wil ik op mijn evenement!

  Meer plezier!?

  Organiseer je een evenement of festival dat meerdere dagen duurt? Sven biedt met zijn act ONTDEK speciale prijzen aan om hem meerdere dagen te boeken.

  Lijkt het je leuk om de Biergoochelaar meerde dagen op je evenement te hebben? Dat is dus geen enkel probleem! Het is dan ook zeker mogelijk dat hij de dagen afwisselt tussen zijn Rad van Fortuin en zijn Bierkarretje.

  Evenementen zoals Heerlijk Hemelrijk, Boeruh Rock, de Nijmeegse Vierdaagse, Harmony of Hardcore en de 24-uurs Solexrace gingen u al voor.. waar wacht u op?

  Dit mag niet missen!

  Bekijk hier andere mogelijkheden.

  En maak uw evenement onvergetelijk.

  • 06 54 64 10 70

  Intensive Course

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur piscing elit. Nunc ultri auctor sapien id cursus. Aliquam maximus turpis in vehicula semp Fusce et ultrices libero, at suscipit lacus. Sed vitae fringilla nibh.

  Learn More

  “PROEF”

  BIERPROEVERIJ

  De Biergoochelaar verzorgt een kleine bierproeverij aan huis waarbij magie de rode draad is. Geschikt voor kleinere groepen.

  bierkratje sven bosch
  proef meer.

  “ERVAAR”

  Tafelgoochelen

  Ervaar meer.
  bubbel bierkar xl

  “ONTDEK”

  Festival Act

  Ontdek meer.
  Bubbel ladderzat

  “LADDERZAT” Specialiteit

  Lees meer.