LADDERZAT: specialiteit

Ladderzat: uniek!

De “LADDERZAT” act is op verschillende manieren inzetbaar. Eén van de opmerkelijkste manieren is een omzetverhogende show voor in bijvoorbeeld de horeca.

“LADDERZAT” werkt eigenlijk heel erg simpel. De act bestaat uit een unieke bar in de stijl van de Biergoochelaar met een bijbehorende ladder. Deze ladder bevat acht grote lampen. Het doel van de avond? Alle acht de lampen aankrijgen.

Iedere lamp staat voor een biertje. Zodra het publiek een biertje opheeft, gaat er feestelijk een nieuwe lamp aan. De beloning is een spannende truc van de Biergoochelaar.

Vraag prijzen en beschikbaarheid op.

Ik beantwoord u zo snel mogelijk!

  Unieke entourage – LADDERZAT

  Zoals hierboven al beschreven staat, bevat de act “LADDERZAT” een unieke entourage. Een handgemaakte vintage bar is het middelpunt van de act.

  Daarnaast bevat de act dus een ladder met acht lampen, het competitieve gedeelte van de show. Het publiek zal alle lampen aan willen krijgen, en bestellen hierdoor vaker een biertje. Op deze manier kan dit een omzetverhogende show worden die ingezet kan worden binnen de horeca. Ook is in de bar een muziekinstallatie verwerkt, waardoor de show volledig muzikaal begeleid kan worden, indien gewenst.

  ik wil ladderzat worden!

  Multi-inzetbaar – LADDERZAT

  Naast de al benoemde mogelijkheid om “LADDERZAT” in te zetten om de omzet te verhogen, kan deze unieke act ook op andere locaties een bijzondere bijdrage leveren.

  “LADDERZAT” kan bijvoorbeeld ook ingezet worden in combinatie met “PROEF”, ofwel een bierproeverij. Hierbij staat iedere lamp voor een biertje dat de gasten zullen proeven. Wanneer er een biertje geproefd is, gaat er een lamp aan en krijgen de gasten een passende truc te zien.

  Ook is “LADDERZAT” leuk om in te zetten als randentertainment op een festival of feest. Ook op grote bedrijfsevenementen of -feesten is de act geschikt.

  Ben je benieuwd of “LADDERZAT” ook op jouw evenement past? Neem dan snel contact op.

  ik wil ladderzat worden!

  Bekijk hier andere mogelijkheden.

  En maak uw evenement onvergetelijk.

  • 06 54 64 10 70

  Intensive Course

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur piscing elit. Nunc ultri auctor sapien id cursus. Aliquam maximus turpis in vehicula semp Fusce et ultrices libero, at suscipit lacus. Sed vitae fringilla nibh.

  Learn More

  “PROEF”

  BIERPROEVERIJ

  De Biergoochelaar verzorgt een kleine bierproeverij aan huis waarbij magie de rode draad is. Geschikt voor kleinere groepen.

  Foto Biergoochelaar glas
  proef meer.

  “ERVAAR”

  Tafelgoochelen

  Ervaar meer.
  bubbel bierkar xl

  “ONTDEK”

  Festival Act

  Ontdek meer.
  Bubbel ladderzat

  “LADDERZAT” Specialiteit

  Lees meer.