ONTDEK – Festival act

Ontdek: verwonderend

Mensen verbazen op plaatsen waar ze het niet verwachten: daar houd ik van! Hoe leuk is het namelijk om ineens een goochelaar op straat of op een festival te zien?

Sinds enkele jaren ben ik al te gast op verschillende grote festivals in Nederland. Denk hierbij aan Festyland, 7th Sunday, Harmony of Hardcore en natuurlijk de 24-uurs solexrace.

“ONTDEK” is een act om op te vallen. Met verschillende (maten) bierkarren val ik graag op tussen de mensenmassa om het publiek te entertainen als rand-entertainment.

Vraag prijzen en beschikbaarheid op.

Ik beantwoord u zo snel mogelijk!

  Prijswinnaar straatgoochelen – ONTDEK

  Ook de Biergoochelaar was aanwezig bij de eerste editie van “Magic Festival Breda” in 2018. Tijdens deze magische week heeft de Biergoochelaar meegedaan aan de wedstrijd straatgoochelen.

  Ondanks dat de Biergoochelaar in verhouding erg weinig aan straatgoochelen doet, mocht Sven tóch de derde prijs in ontvangst nemen. Tijdens deze gezellige week mochten de Biergoochelaar en een tiental andere goochelaars voorbijgangers verbijsteren met hun beste trucs. Een vakjury heeft hem met de derde prijs beloont.

  Dit wil ik ook ontdekken!

  Groot, groter, grootst – ONTDEK

  De act “ONTDEK” is geschikt voor grote festivals of andere grote evenementen. De Biergoochelaar kan met twee verschillende ‘Bierkarren’ komen: een kleine, mobiele bierkar waarmee hij over het evenemententerrein kan verplaatsen, óf de grote bierkar, waar Sven op een vaste locatie voorbijgangers kan verbazen met een enorme zwevende kraan waar bier uit stroomt.

  “ONTDEK” is ontzettend leuk om als randentertainment aan te bieden op een evenement. Tussen alle grote namen van artiesten kan Sven zich prima bevinden. Samen met zijn goochelen, mentalisme, zakkenrollen en close-up magic kan hij bezoekers om laten vallen van verbazing.

  Dit wil ik ook ontdekken!

  Bekijk hier andere mogelijkheden.

  En maak uw evenement onvergetelijk.

  • 06 54 64 10 70

  Intensive Course

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur piscing elit. Nunc ultri auctor sapien id cursus. Aliquam maximus turpis in vehicula semp Fusce et ultrices libero, at suscipit lacus. Sed vitae fringilla nibh.

  Learn More

  “PROEF”

  BIERPROEVERIJ

  De Biergoochelaar verzorgt een kleine bierproeverij aan huis waarbij magie de rode draad is. Geschikt voor kleinere groepen.

  Foto Biergoochelaar glas
  proef meer.

  “ERVAAR”

  Tafelgoochelen

  Ervaar meer.
  bubbel bierkar xl

  “ONTDEK”

  Festival Act

  Ontdek meer.
  Bubbel ladderzat

  “LADDERZAT” Specialiteit

  Lees meer.