ERVAAR – Tafelgoochelen

Tafelgoochelaar: gezellig!

Tijdens mijn goochelact “ERVAAR” bevind ik mij onder de mensen. Uw gasten “ERVAREN” een onvergetelijke, persoonlijke en verbijsterende voorstelling van de Biergoochelaar.

Tijdens het tafelgoochelen loop ik op het evenement van tafel naar tafel, waarbij ik de gasten met een open mond achterlaat. Vingervlugheid, afleiding, techniek en een vlotte babbel zorgen ervoor dat uw gasten de magie “ERVAREN”…. recht onder hun neuzen!

“ERVAAR” is leuk om een nieuwe dimensie te geven aan uw evenement. Het is geschikt van middelgrote tot grote groepen, en iedereen zal op het einde zeggen: hoe doet-‘ie het toch!?

Vraag prijzen en beschikbaarheid op.

Ik beantwoord u zo snel mogelijk!

  Unieke entourage – ERVAAR

  De Biergoochelaar is de enige goochelaar in Nederland die werkt met een “Rad van Fortuin”. ‘Hoe werkt het?‘ zul je denken. Heel simpel:

  Een toeschouwer draait aan het Rad van Fortuin, dat stopt op een bepaalde afbeelding. Deze afbeelding is gekoppeld aan een truc. De toeschouwers bepalen dus welke truc ze te zien krijgen! Een leuke manier om het publiek te betrekken dat leidt tot enorme reacties. En het leukste? Je kunt een Biergoochelaar-bierje winnen!

  Dit wil ik ook ERVAREN!

  Geschikt voor alle evenementen – ERVAAR

  De act “ERVAAR” is geschikt voor alle soorten evenementen, denk aan bruiloften, verjaardagen, personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten of een opening van een afdeling of gebouw.

  “ERVAAR” is goed in te zetten bij middelgrote tot grote groepen. Het is een leuke onderbreking op uw evenement. Doordat het niet centraal opgevoerd is, krijgt iedereen trucs van dichtbij te zien en krijgen gasten de kans om deel te nemen aan de trucs.

  Tafelgoochelen is de meest geboekte act, omdat het goochelen, mentalisme, zakkenrollen en close-up magic combineert. Alles in één dus!

  Dit wil ik ook ERVAREN!

  Bekijk hier andere mogelijkheden.

  En maak uw evenement onvergetelijk.

  • 06 54 64 10 70

  “PROEF”

  BIERPROEVERIJ

  De Biergoochelaar verzorgt een kleine bierproeverij aan huis waarbij magie de rode draad is. Geschikt voor kleinere groepen.

  Foto Biergoochelaar glas
  proef meer.

  “ERVAAR”

  Tafelgoochelen

  Ervaar meer.
  bubbel bierkar xl

  “ONTDEK”

  Festival Act

  Ontdek meer.
  Bubbel ladderzat

  “LADDERZAT” Specialiteit

  Lees meer.